Öströö... igen!

Vi kan helt enkelt inte få nog av Öströö!! Skulle någo fråga mig vilket som är mitt smultronställe på jorden så skulle det bli Öströö! Albin blir helt som en annan unge så fort han ser vart vi är, sen att det ligger på cykelavstånd är ju bara ett +!

Vi bestämde oss faktiskt för att ta vår lunch där, i gröngräset! Både jag och Albin fick snabbt slänga av oss jackor och sitta i våra linnen (varmblodiga som vi är) för det var helt underbart i solen! Jag tog en ostsmörgås med ett helt underbart te som innehöll både kakaoböna, kanelbark mm, Albin fick en festis och en medtagen (fy på mig, jag gillar igentligen inte att ta med mig mat dit men en liten macka slank med idag...) thekaka med skinka på.

Efter det hade Albin valt en kaka, en schakruta och sen delade vi på en kanelbulle. Vi gick till lammen, bort till Ottesjön, tillbaka till blommorna och blåste såpbubblor och så höll vi på i nästan 3 timmar, men tror ni ungen ville åka hem då?? Nää inte direkt men vi träffade Birgitta, Nettan och barnen precis när vi skulle åka och då glömdes det lixom bort att man skulle protestera. Innan vi åkte fick vi slinka in i matboden och köpa med oss en paket av det supergoda teet!

När vi kom hem låg morbron och solade sig på altanen så vi stannade kvar ute och sen kom pappan och morfarn med så då fixade vi fram lite kvällsfika och jag svängde snabbt ihop 2 pannkakor till Albin som han fick äta ute på altanen med dom andra grabbarna! Brorsan och David var sugna på pizza men det är ju inte jag så förtjust i så dom beställde hem det och så passade jag på att redigera mina bilder i fred en stund innan det var dax att gå den dagliga kvällspromenaden med vagnen så vår lilla skatt somnar, sen kollade jag en stund på Talang men hamnade här igen på nåt konstigt vis och nu tänkte jag snart duscha innan jag ska nana mig, för mina ögon går fullständigt i kors!

Natten som var, var ingen höjdare, jag somnade nog inte innan vid 2 snåret och då gick jag ändå och la mig vid strax efter 11... Först kom Albin och började snurra runt, sen började Pyzen skrapa och läcka så jag fick springa ner och stänga in honom i tvättstugan, sen fick Albin lite torrhosta och började smacka och hålla på så jag gav upp och la mig i han säng! Vaknade efter några timmar och var alldeles svettig, han har ju plastad frotté under sitt lakan, skönt det var att sova på, NOT!!

Nu ska jag visa er bilder från vår dag på Öströö och sen säjer jag natti natt!


Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att kunna göra såna utflykter!! Vi drar till djurparken emellanåt, men det blir ju inte på långa vägar lika ofta, är ju lite längre väg. Men idag har vi vart där och härligt var det!!

2009-04-26 @ 20:10:10
Postat av: Malin

Härligt att kunna göra såna utflykter!! Vi drar till djurparken emellanåt, men det blir ju inte på långa vägar lika ofta, är ju lite längre väg. Men idag har vi vart där och härligt var det!!

2009-04-26 @ 20:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0