Underbar trädgårdsdag!

Efter maten gick jag och Albin ut och fixade till trädgårdslandet, hackade, krattade och jämnade till, sen tog vi våra cyklar och begav oss till Lantmanna och köpte kattmat (till lilla Pyz) och en påse sättpotatis. Väl hemma så började vi med planteringen och morbrorn kom så lägligt att han satt brevid och fotade lite på oss, han var faktiskt förundrad över hur hjälpsam Albin var och faktisk gjorde som man skulle!



Efter planteringen så kom pappa David hem och vi åkte bort och hämtade min bil som vart på service, i bilen hade vi picknick på smörgåsar från hembakat bröd som jag fryst ner och till det hade vi varsin liten paket mjölk (Albins absoluta favvodricka i hela världen!). När vi kom hem hoppade vi raskt in i duschen och sen begav vi oss ut på vår dagliga kvällspromenad! Det har jag nog inte nämt men jag har vart ute och gått med Albin nu när han ska sova sen innan påsk, det är så skönt att bara få komma ut en liten stund, jag TAR mig den tiden varje kväll numera (så har det oxå vart fint alla dagar, vet inte hur det blir om det regnar...) och Albin bara älskar att få bli nerbäddad i vagnen och han somnar så gott, sen får han ligga ute och sova tills det börjar skymma innan vi bär upp honom.

I morrn ska jag iväg med min lilla Pyzen på morgonen, veterinären ska ta fler prover och göra fler odlingar men just nu är han faktisk bra, han har ju vart instängd i tvättstugan när han har sina "perioder" och när vi inte är hemma men nu har han gått och lagt sig på sin favvoplats, längst upp på kattpedistalen i vårt sovrum, där får han ligga tills vi går och lägger oss. Jag ska jobba i morrn på eftermiddagen, men innan det ska det lagas någon god middag tänkte jag, några förslag?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Stekt kassler eller korv med stuvade grönsaker och potatis.

2009-04-20 @ 21:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0