Ny mobil!

Har jag vart och skaffat mig idag! Det behövs igentligen inte men eftersom mitt abonnemang hos usla Telenor äntlogen gått ut så tänkte jag byta över till Telia och då får man ju som bekant en ny telefon!
Jag valde en sådan, då behövde jag inte betala något och bara binda mig i 1 år!


Nokia 2630

I förmiddags tog vi det väldans lugnt här hemma, vi gick och pulade lite på morgonen och vid 9 kom Camilla på besök, hennes barn låg fortfarande och nanade (vilken lyx!) så hon kom bort till oss innan hon skulle iväg vid 10. Sen åkte vi och handlade och förberedde middagen, tvättade och hängde tvätt. Sen fick Albin sova en liten stund medan jag lagade mat och när den var klar (45 minuter senare) så fick hans lur vara färdig.

Vi åkte in till stan och direkt till leifs mobilradiocenter där jag skulle fixa telefonen och jag visste att det kunde ta någon timme innan det var klart så vi ringde Lisa och hon var ändå på väg till stan så vi möttes upp och tog en fika på torget!

Efter fikat gick jag och Albin ner till hamnen, samma som altid om Albin får välja!


Det blev helt plötsligt jättevarmt så vi passade på att strosa runt lite nere i hamnen och sen vidare mot Sociten och den båten som står precis bredvid. Albin tyckte det var jätteroligt och det var inte alls många barn där idag, bara några stycken. Han fick busat, åkt kana och var ganska nöjd när jag sa att vi skulle åka tillbaka och hämta mammas nya telefon!



Vi hämtade telefonen och åkte sen vidare till Läjet och gick in hos Sofie på Bertilssons och köpte ett bröd som jag fastnat för, deras kärnmjölkslimpa som bara är sååå god! Sen åkte vi hem och väntade på pappan som var hos naprapaten och när han kom hem åt vi kvällsmat!

Nu har båda pojkarna varit ute och sparkat boll en stund, gjort av med lite energi och Albin ska strax gå och lägga sig! Jag ska hoppa in i duschen och sen titta på en film tänkte jag! I morrn ska jag jobba på eftermiddagen så det blir nog en lugn förmiddag med matlagning bara och på onsdag jobbar jag oxå hela dagen!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilka fina lek och bus bilder! ^^

2009-08-10 @ 19:26:00
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Laila

Jag tycker Albin har blivit så stor, i alla fall ser han stor ut på dom här bilderna!måste snart få träffa honom!

2009-08-11 @ 10:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0