Oj oj oj, fullt ös!

Här har vi inte tid att sitta framför datorn och blogga minsann, nä, här händer det grejer!

På söndag eftermiddag (efter blogginlägget då) så fick pappa & David ordnat till det ordentligt därute, det är snart både väggar och tak på!



Albin passade på att sysselsätta sig med sin favvo sysselsättning, klippa blad och grenar på buskarna!




I måndags morgon ringde vi gamlafarmor & gamlafarfar på morgonen och dom ville gärna ha besök så vi begav oss dit för lite mys! Gamlafarfar och Albin gick en runda medan jag och farmor satt kvar hemma och diskuterade viktiga saker. när farfar och Albin kom tillbaka så hade dom hunnit med både lekplats, grannens lekstuga, stannat och tittat på någon annan grannes kanin och sett en lastbil som flyttade en lekstuga.



På eftermiddagen skulle vi iväg med Anna & barna till IKEA så vi skulle åkta hemmåt på fömiddagen men farmor insisterade på att vi stannade på mat och det räcker att lyfta lite på locket till grytan för att få mig att stanna!

Vi stannade på middag (och såklart lite efterrätt..) innan vi åkte hem till Tvååker efter plånboken och vidare till IKEA! Jag fick massa ideér till vårt vardagsrum som jag lurar lite på, ska se vad man kan få David att gå med på.

På kvällen kom brorsam in och vi fick fixat i ordning en massa papper till den kommande festen som vi är ofrivillga arrangörer tiill, men när man anlitar mig, då blir det en välplanerad fest som heter duga! Vem som helst får anmäla sig, så kom igen, titta in på SCF:s hemsida och anmäl er nu till årets fest!

I natt kunde varken jag eller David somna, jätte märkligt eftersom både jag och min älskade sambo oftast somnar innan huvudet når kudden när vi lägger oss... I alla fall så låg vi vakna till någon gång efter 1 innan vi äntligen somnade och när David klocka ringde så kändes det som om man precis somnat och bara sovit 10 minuter... Vilken morgon!

Men det gick ganska bra ändå i alla fall! Eftersom vi redan var uppe (och hade vart sen 05.25) så stack vi till Gekås när dom öppna vid 8 och på vägen hem körde vi om svärmor och kolla hur hon hade det.

Väl hemma somnade Albin gott i min säg och jag fick slängt in alla nya sockar och kalsonger i maskinen innan jag började med maten, Stekt fläsk med löksås, potatis och lingon. Mmmmmm så gott det var! Albin klök sig i och för sig på löken i såsen, men jag visste ju redan att han inte gillar lök.

När vi precis röjt upp efter maten, kom David hem och vi skjutsade in honom till stan där han fick hämtat sin nya firmabil och jag och Albin fick gjort massa ärenden inna vi åkte hem och tog Bertilssons bröd och ICA ¨på hemvägen.

Jag började göra kvällsmat och packa ner när vi kom hem,  medan David och Albin var ute och packade in i bilen. Sen gav vi oss iväg alla 3 i den nya bilen, ut till Anneberg och kollade på träningen, som gick jättebra idag!


 


Vi stannade inte kvar till sista passet för jag hade tid med sömmerskan i kväll, provning av klänningen!
Kommer bli sååå fint!



Gjorde den i svartvitt så det blir lite hemlis tills nästa lördag!

Nu ska jag krypa ner i min säng, bredvid Albin som tvunget ville somna just där, i våran säng!

I morrn tänkte vi gå bort och hälsa på på dagis på fömiddagen och på eftermiddagen har vi inga planer än så kom med förslag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fin, spännande att se den fordrad och klar sedan.

2009-08-18 @ 22:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0