Annandag Jul

Idag har vi annandagen och jag började morgonen med att jobba några timmar. Jag åkte hemifrån medan mina pojkar fortfarande låg och snarkade som bäst uppe i sängen men som vanligt var det lungt och skönt på jobbet och jag åkte hem innan vi öppnat.

Vi åkte hem till mormor & morfar, tanken var att vi skulle byta däck (ja, skäms på mig!), David skulle slinga håret, vi skulle båda sola och såklart äta rester av alla den goda julmaten från igår! Några däck blev då inte bytade med David blev både brun och lite blond, jättefint verkligen, min mamma, hon kan!


Albin tyckte det var jättekonstigt, att mormor satte en mössa på huvudet på pappa och började dra ut hår med en virknål! Han tittade förundrat och jag ska erkänna att David var inge vidare snygg i den, något lilla, slingmössan. Jag fick massa roliga bilder men dom lägger jag inte ut här, även fast jag vet att David inte skulel ha nåt emot det, men ändå...

Jag fick oxå solat, hela 18 minuter stod jag ut idag men jag blev totalt genomsvett så det ska bli skönt med en dusch nu. I kväll ska vi bara ta det lugnt (som om vi gjort nåt ansträngade de sista dagarna...), kanske kolla på en film och dricka lite glögg. Albin får lov att vara uppe en stund längre på kvällarna nu när det är jul, så vi får nog leka lite med den radiostyrda brandbilen, sparkcyklen och säkert köra och lasta med både dumpersen och grävlastarn...

I morrn blir det återigen jobb och sen kanske vi ger oss ut till svärmor och hälsar på. På måndag jobbar jag som vanligt, hela långa dagen!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Men jag fick vara med på bild minsann, nyvaken och håret på ända!

2009-12-26 @ 19:51:38
Postat av: Laila

Synd vi inte fick se hur fin david blev!

2009-12-27 @ 18:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0