Min lilla prickigkorv...



Så här ser han alltså ut just nu, fullt med koppr överallt och eftersom han nästan är värre vild än vanligt (förmodligen av att bara vara hemma...) så går dom ju sönder titt som tätt. Jag fick några provpåsar Aloe Vera gelly som jag har smörjat med nu innan han somna och som jag får använda om han vaknar i natt.

Han vaknade i natt vid 2 och var förtvivlad för det kliade i örat och på rumpan, så vi smörjde lite med xylocain på det värsta och så fick han en alvedon och sen somnade han gott om och när jag gick till jobbet vid 06.15 så sog dom båda gott. Jag däremot har vart lite lätt illamående sedan i går kväll och jag misstänker magkatarr för så fort jag fått tuggat i mig 2 novalucol blir det genast mycket bättre.

Jag har som sagt inte fått många timmars sömn i natt så jag har gäspat hela dagen på jobbet och när jag äntligen kom hem vid 4 så var det duschen och sen la jag mig faktiskt i sängen en stund, kunde inte somna dock (kan bara inte sova på dagen...), men jag låg och filosoferade en stund, lyssnade på mina pojkar som byggde med byggklossarna där nere och funderade på vad jag skulle äta.

Jag fick i mig en macka med rostbiff, ett glas proviva blåbär och en kopp te och sen var det fart i mig igen så jag tog fram lite julpyssel. Albin & jag gjorde apelsiner med nejlikor i! Jag är igentligen inte så förtjust i att ha sånna överallt men dom luktar ju så gott så dom får pryda fruktfatet i några dagar!



När vi ändå var i farten så tog vi hand om en PartyLite beställning som kommit, tyvärr var en del ljus restade men dom nya katalogerna och doftproverna kom så nu ligger här nya frächa kataloger om någon vill ha!





Nu ska jag krypa i säng för i morrn är det jag som öppnar butiken borta på Alvägen 5 och sen åker vi och går lite tomtepromenad i Åkulla!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, nu var det ju ingen tvekan om vattenkopporna! :) Är ju lite nyfiken på de nya dofterna, så de kommer jag gärna och luktar på nån dag.

2009-12-13 @ 09:50:24
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Alexandraida♥

Söt liten prickigkorv hihi hua jag kommer ihåg

hur det kliade när jag hade det.

Mamma la på potatismjöl kom jag ihåg. Hoppas att det går över snart.

Kram

2009-12-13 @ 14:04:07
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0