100 år...

Så gammal känner jag mig just nu! Jag har ju haft lite ont i ena sidan av ryggen (längst ner) något som kanske är Ischias, men nu undrar jag om det verkligen är det. Jag har ju vart helt ok i går och idag men vid 5 tiden i eftrmiddag slog det till igen och nu gör det så ont så jag nästan måste gå och lägga mig direkt!

Jag har ju ingentligen inget skoj att dela med mig av idag, jag har ju jobbat hela dagen men på middagen var jag hemma hos mamma och åt mat och då fick jag träffat moster Laila, Åhhh va roligt att få träffa henne igen!

När jag kom tillbaka till jobbet så kom Jesper Christensen och handlade och han såg finurlig ut må ni tro och innan jag hunnit öppna munnen så sa han "vi har blivit en till i familjen!" Stoltare pappa får man leta efter, det strålade om honom på mil avstånd. Direkt när han sa det så sa jag "det blev en tös, eller hur?" och visst hade det blivit det, det har jag känt på mig hela tiden! GRATTIS Bella och Jesper till er lilla tjej! Jag fick naturligtvis kö när han kom så jag fick bara snabbt kluddat ner nummret på handen så jag kan ringa Bella på BB i morrn!

Nu ska jag faktisk inte pina mig själv genom att sitta på denna stolen längre utan jag ska ta en varm dusch och sen ska jag lägga mig på min värmedyna och hoppas att det onda har gott över till i morrn!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men fy vad jobbigt. Hoppas det hjälper med en god natts sömn.

2009-01-21 @ 20:33:56
Postat av: Lina

Nu ett till tips från Dr Lina ;-)

Jag hade jätte problem med ischias när jag var gravid med Wille, ena dagen kände jag ingenting för att sedan nästa dag vara i princip sängliggande, jag vet hur ont det gör. Men kolla upp det iallafall. Hoppas det är bra imorgon och att du får en god natts sömn. Kram

2009-01-21 @ 21:37:17
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Eva

Akta dej för värme. Är det nån inflammation kan den sprida sig och det gör så j....la ont. Fråga mej, jag har råkat ut för det.

2009-01-21 @ 22:27:47
Postat av: Tessan

GRATTA från mig med!!!!!!!

2009-01-22 @ 05:38:03
Postat av: Frida

Hej! Jag skulle bara säga att jag har ischias oxå, och det enda som hjälpte mig var att träna, och röra mycket på sig, om än det känns lite avlägset för stunden... ;) fick även ett träningsprogram av min sjukgymnast... Hoppas det bättrar sig!

2009-01-22 @ 13:14:47
URL: http://frida-fridasvardag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0