Jobbe, jobbe, jobb...

Äntligen lugn och ro! I går jobbade jag till halv 7 och när jag kom hem åt vi bakade potatisar med räkröra, verkligen jättegott och till kaffet hade David köpt semlor men jag orkade verkligen inte det så jag nöjde mig med en kopp te till Let's Dance. Vi orkade inte kolla färidigt på det utan gick och la oss redan vid kvart i 10!

Min klocka ringde redan kvart i 6 och halv 7 var jag på jobbet, redo att börja! Jag har fått i uppdrag av chefen att ta hand om öppning, bröd och mejeri på lördag morgon och idag var det första gången jag gjorde det själv och det gick jättebra. Jag var hemma vid halv 4 efter att ha stängt charken och när jag precis klivit innanför dörren så ringde Sara, hon och familjen var ute och åkte så dom undra om dom fick komma och fika, och det klart dom fick! Vilket liv det var, Albin sa inte ett ljud som vanligt men Hannes och Lina lekte och Albin tittade på med stora ögon. Efter ett tag fick även han mål i mun, men han sa inte många ord, mest ropade han på "Nina".

När dom åkt (vid 6) började vi med maten, vi har haft varma mackor här i kväll och nu ligger både David och Albin uppe på lillemans rum och sover... Ja, det tror jag i alla fall för David gick upp och skulle lägga honom för en halvtimme sen och han har inte kommit ner! Har precis pratat med mamma, mindre roliga nyheter, moster Laila är jättesjuk, hon fick åka in till sjukhuset i torsdags och idag har mamma vart där i flera timmar. Jag vet inte riktigt hur mycket jag vill skriva på bloggen men hon har så många olika sjukdommar nu så det är tydligen ett under att hon överhuvudtaget är vaken. Hon är en sån kämpe!! Min älskade moster, vilken levnadglädje, vilken kämparglöd! Själv blir jag så arg på mig själv, här gnäller jag över lite ont i ryggen!! Det är förresten mycket bättre idag!

Nu ska jag fortsätta att kolla på Körslaget och sen ska det nanas! I morrn ska jag jobba och sen hoppas jag att det blir söndagsmiddag hos mamma och pappa på kvällen (mamma??)...


Kommentarer
Postat av: Mamma

To dé? ;-) Vi får väl se vad vi kan åstadkomma, längtar ju efter Albin med...



Jaadu, söstra mi är helt otrolig. Nu får det vara bra med sjukdomar där, det räcker och blir över. Nu ska det gå åt ett håll bara, bättringsvägen!!

2009-01-24 @ 20:48:36
Postat av: Tessan

Hej Hoppas moster Laila bli bra!! Massor av tänker på er kramar från mig!!

2009-01-25 @ 07:21:06
Postat av: Andrea

Hoppas din moster kryar på sig!

Skönt du mår bättre i ryggen!



Kram Kram

2009-01-25 @ 20:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0