Lite av varje!

Idag har det hänt en hel del, ska se om jag kommer ihåg allt. Först och främst vill jag passa på att tipsa om Svensk Motorsports artikel om Robban, verkligen skitkul att det skrivs något om sidvagnar, det är på tiden!

Idag har jag jobbat och jag gillar att jobba söndagar på nåt vis, för det första så är passet bara på 4½ timme och oftast är folk så trevliga när dom handlar på söndag, inte stressade och så som på vardagar, sen är det ju så roligt att få sitta i kassan med, det händer ju så sällan (fast jag vill inte byta bort kallskänken om ni nu tror det!). Idag passade jag på att ta en promenix bort, David och Albin tog Skodan på morgonen och i David bil är det ALDRIG någon bensin, jag hatar att köra bil när mätarn inte ens rör på sig när man startar bilen och det gör det ju nästan alltid i hans bil.

När jag gick genom byn så blir man lite lätt förskräckt, Buset (kallar jag ungdommarna som bara förstör) hade vart igång igen och hunnit med mycket under natten... Det började redan vid busskuren, en ruta i kras och någon hade roat sig med att riva sönder och sprida ut säkert 100 (och jag överdriver inte) tidningar över hela busshållplatsen. Dessutom hade en stakars cykel blivit rejält misshandlad. När jag fortsatte mot Handins så var järnstaketet ut mot gatan borta några meter och där måste Buset haft ett litet helvete för dom hade liksom fått bända i betongen som lyckats spricka. Undrar om inte dom försökt ta sig in genom porten oxå för en av Konsums sånna där reklam "utropare" (vet inte vad det heter, men man sätter upp extrapriser och sånt i ett ställ utanför) låg framför porten. Både Solstinget och Fastarps El:s utropare låg ner och Preems soptunna var söndersparkad... Vet föräldrarna vad deras barn håller på med nattetid??

Efter jobbet så promenerade jag hem och tog mig en macka med lite räkröra (vi hade lite över sen bakpotatisarna i fredags) och sen hade vi lite allmänt mys med familjen innan vi stack till mormor och morfar på söndagsmiddag. Albin var så rolig innan för han ska ju härma David precis HELA tiden och så gav David mig en kram och klappade mig lite lätt på rumpan och Albin har ju stenkoll på vad som händer hela tiden så han gick fram till och och gjorde likadant, klappade mig på rumpan, både jag och David skratta ju så vi nästan vek oss!

Innan vi åkte så bar David in lite mer ved och stoppade in i brasan och då måste ju Albin hjälpa till, eller hur??


Vi tog med oss en trasig stol, Pyjamas, nattblöja, snutte och kameran till mormor och morfar och där fick vi en jättegod middag, Kyckling i grönpepparsås med champinjoner och tomat, Albin åt jättemycket och jag tror bestämt att allt tog slut med, David förbarmade sig nog över det sista, efter mycket övertalning (ni fattar säkert att det inte krävdes någon längre påtryckning för att han skulle ta sig ann det sista...). Sen var cirkusen i full gång. Pappa och David kollade på handbollen (med ljudet alldeles för högt om ni frågar mig) medan Albin och mormorn hade en väldigt knasig lek som gick ut på att byta sockar! Jojjomen, mormorn fick på sig Albin sockar och det såg ut ungefär som ankelsockar på henne medan mormorns sockar på Albin såg ut som 80' talets benvärmare... Han tyckte i alla fall att det var skitskoj att springa och halka runt på hennes hala sockar.


När vi var rejält trötta på allt sping fram och tillbaka så fick vi äntligen honom att plocka fram lite vanliga hederliga Legobitar att leka med och det gör han så gärna så, bara någon leker med honom!


Vi passade på att fika upp julens goda lussekatter som mormorn hade kvar i frysen och medan vi gjorde det så passade Asta (mammas fisförnäma, bortskämda katt...) på att följa med mig ut i köket. Hon är nämligen en något överviktig katt i sina bästa år men vanligt vatten i en skål ska hon såklart inte ha, kan man få direkt ur kranen så är det bästa...



Jag hade med kameran på jobbet i går, vi hade massa beställningar och jag ska sätta ihop lite skylt material till butiken med vad vi i kallskänken tillverkar, vad tycker ni??


Högst upp har vi då charken där jag oftast står med ett leende! Sen har vi en Exotisk planka. Nedaför plankan till vänster har vi vår Delikatesstallrik och till höger vår Kötttårta, med köttbullar, rostbiff, nötrulle och rödbetssallad.
Längst ner till vänster har vi vår berömda tårt-längd som man kan köpa i disken tors-lörd, man köper den bitvis, så mycket man vill ha och till höger har vi vår räktårta!

Nu ska jag ta och bortsta tänderna och sen ska jag fortsätta med min bok om Photoshop 7,0!

I morrn ska vi till mamma-barn-gruppen i församlingshemmet och sen på eftermiddagen kommer Jossan och Svea och kollar på bilder.

Natti!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte på det sen, att det måste väl vara första gången som jag har gjort så "lite" mat att allt har tagit slut?

Förresten tycker jag att du inte är snäll mot drottning Asta, hon är inte alls fisförnäm, har bara en viss...värdighet.

2009-01-25 @ 21:53:42
Postat av: Lina

skriver du en bok med? Harregud, hur får du tiden att räcka till människa? :)

2009-01-25 @ 23:15:19
Postat av: johanna

Ohhh... vilka tårtor... vad kostar dom per bit?? Lätt kan det ju vara värt att köra till Tvååker för såna fina...

Ser jättebra ut vem som helst blir väl jättesugen..//

johanna

2009-01-25 @ 23:58:25
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0