Sent!

Det är igentligen alleles för sent för mig att sitta här, men jag känner att jag måste skriva några rader i allafall.

Idag har jag jobbat hela dagen, vilket har vart minst sagt spännande, vi var 2 man kort och det märktes, jag fick rycka in både här och där, men det är sånt som bara är roligt!

Jag har vart väldigt trött sen jag kom hem från jobbe, mest bara suttit i soffan och tittat, men om man frågar mig vad jag har tittat på så har jag ingen aning så jag har nog vart bra borta. Nu ska jag sova tänkte jag för imorrn är en ny dag och framför allt en dag, förmodligen utan sovmorgon för nu har vi kommit in i rutinerna igen (dom ruckades ju på en del i Trysil) och Albin vaknar som vanligt gärna vid 5-snåret!

Jag satt och kollade igenom gamla mappar på datorn nyss och hittade en med massa Collage i, tänkte jag skulle visa er några gamla och ni får inte skratta nu, dom är gjorda precis i början av min Photoshop "karriär". Ska försöka komma på vad och varför jag har gjort dom. Ett tag var jag med i massa tävlingar i just Collage och många är nog därifrån.


Vi börjar med denna bilden på Albin och min mamma. Vi var ute i Åkulla en sommardag -07 och Albin fick lov att mata hästen (Belinda) med några havrekvistar, han blev helt förskräckt när hästen åt upp hans kvist!



Denna bilden är inte så gammal, den är från i sommras när vi hade vår årliga släktträff (Tjärbyligan). Albin och Ella filosoferade där på stenmuren när Albin helt plötsligt tar av Ella crocsen och springer i väg med den fort som bara den! Ella, som i vanliga fall kan vara rätt argsint, sa inte ett ljud, hon blev nog lika chockad som vi andra!


Albin på Öströö, första gången! Vi åkte ut till Öströö när Ella skulle fotas för sina 1-årskort. Jag och Anna hade med oss båda mormorarna, Moster Laila, Noa, Ella och Albin. Dessa korten tog jag när vi skulle åka hem efter vad som blev en helt fantastisk dag på Öströö, med fika, lek och massa mys, långt från mosters hemska sjukdommar, bara lycka och massa mys!



Ella 1 år! På Ellas 1-års dag så åkte jag och Albin dit och grattade lite, Anna hade bakat ljuvlig choklad tårta och smilfinken Ella vet hur man charmar fotografen. Efter fikat så åkte jag och Anna med dom små bort till Jenny och hämtade kläder från Me & I, vi hade vart på visning hos henne några veckor innan och sen åkte vi tillbaka till Hamra och provade kläder!



Detta är oxå från sommaren -07. Fölet på bilden heter Exellent och var 1 av 4 (!) föl som föddes på Bäckagård den sommarn. Behöver jag nämna att vi gjorde massa utflykter till just Stall Bäckagård den sommarn... Collaget gjorde jag till en tävling som hette "Djurungar" och jag vann!


Tema Kärlek! Så hette tävlingen som detta collaget var till. Jag satte ihop några kärleksfulla bilder men det var innan jag kom på att alla bilderna skulle vara från samma fotosession så jag fick gör ett annat...


Då gjorde jag detta i stället! För informations skull så ska det meddelas att det var när Albin var liten som jag hade tid att göra massa collage, nu går det inte att sätta sig vid datorn när han är hemma och vaken och han sover ju bara en timme middag så det blir inte så ofta nuförtiden...



Detta var oxå till en tävling och då var det "insekter" och det enda jag hitta just då var en spindel mot vår grund... Jag tror jag vann denna med faktiskt!



Sista Collaget för idag får bli detta underbara höst collage! Tre systrar är ute och går i skogen med varsin svampkorg, alla tre är friska och glada och vi hittar mängder med svamp! Det var till och med så att dom hitta så mycket svamp att dom ringde mig och bad mig komma med kameran! Jag stannade och fick lite fika med!


Nu ska jag krypa ner mella dom alldeles för svala lakanen, syns kanske i morrn!

Kommentarer
Postat av: Anna

Gud, va kul att se de bilderna igen!! Va de ha blivit stora, både Ella o Albin! Hur edet med Albins förkylning förresten?

2009-01-29 @ 08:14:51
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Mamma

Håller med Anna! Skojigt att se kort som man nästan glömt.

2009-01-29 @ 09:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0