Evelina 17 år!

Davids lillasyster Evelina fyller år på fredag men då är hon och svärmor i Malung hos svärmors syster så vi firade henne lite i dag i stället.

Jag jobbade ju till kvart över 6 och när jag kom hem slängde jag mig in i duschen och var klar 5 minuter senare. Vi skulle hämta Evelina på jobbet (Fun City) och vara i Grimeton klockan 19, det gick hur bra som helst, vi kom i tid! Medan svärmor dukade fram så passade Albin och farbror Jonas på att äta lite förrätt...

'
Sen kom farfar & farbor John och då spelades det boll innan maten!



Svärmor hade gjort underbart goda räkmackor med ägg på som vi alla smaskade på, Albin ville inte ha sina räkor så dom ät David upp men en halv thekaka med ägg på hann han motvilligt få i sing innan lek och bus hägrade igen.

Svärmor hade dessutom gjort en smarrig marängtårta med jordgubbar och nobless på som lilleman inte kunde få nog av, men han har redan lärt sig alla knep för när han ätit upp på sin tallrik så gick han till farmor och sa "Abin äska bava Ammo!" (Albin älskar bara Farmor!) och då fick han ju såklart smaka lite till...

Efter tårtan och kaffet, så tog jag med mig min tekopp och gick bort till min mormors grav (Svärmor bor precis bredvid Grimetons kyrka), Albin och Svärmor följde med. Vi plockade bort vissna blommor, ogräs och döda löv och sen fick den en rejäl kanna vatten av Albin och det blev sååå fint, tyvärr hade jag ingen kamera med mig dit men det blev väldigt fint, murgrönan växer så fint där, tillsammans med dom svagt rosa pelargonierna. Svärmor brukar gå dit och pilla lite när hon ändå ska ta in posten eller vänta på tvättmaskinen, söta lilla svärmor, kunde inte ha en finare sådan!

När vi kom tillbaka var syskonen Larsson i full gång med leken, helt galna är dom när dom kommer i gång, svetten & blodet rinner (ja, det är vilda lekar må ni tro!), smilegroparna jobbar för fullt och glädjetjuten avlöser varandra!



Albin och faster satt mest vid sidan och tittade på galenskaperna men ibland kom bollen rullande och Albin fick vara med en stund, men han tröttnar fort och lekte hellre med Evelina!



Albin somnade som en stock i min famn i bilen så han sover sött i sin säng nu, David har förmodligen somnat nere i soffan för jag hör reklamen och den är han annars alldeles för rastlös för att titta på...

I morrn jobbar jag hela långa dagen och då tyckte David inte det vara någon idé att ta semester han heller så Albin får vara hos mormor medan vi jobbar och sen börjar semestern på torsdag!

Sov gott allesammans!

Kommentarer
Postat av: Göran

Sov gott själv du! Blir alltid lika impad av dina fina inlägg och bilder,även om jag ibland säger emot dig så är de lika viktigt att berömma,bilderna kan man ju aldrig säga emot men akta din tunga med va du skriver,jag hugger som en kobra.

Du vi snokare kan ju inte bara hålla med,och jag tror du gillar att få lite kritik ibland.

Godmorron när du slår upp dina blågrö..........ja vad dom nu har för färg då sussar jag gott!

Ha en bra Onsdag!

2009-07-14 @ 23:04:21
Postat av: Emelie

Hehe, killar försåtr nog inte riktigt ;) Vad kul, då har jag ju en läsare iaf :) Och jag tycker det är skoj att läsa om vad ni gör och titta på alla fina kort! :)

2009-07-16 @ 10:45:17
URL: http://mlimaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0