Hunnit med massor!

Redan idag har vi hunnit med en hel del!
vi började morgonen med välling (Albin) till Emil i Lönneberga i soffan sen åt vi lite frukost och gick vidare ut och plockade dagens (eller snarare nattens...) skörd med mördar sniglar, dock fortfarande mest på grannens tomt, men Albin är så duktig och det är det första han nämner på morgonen när han vaknat.

Morfarn kom förbi med lastbilen på morgonen så vi passade på att köra hem honom när vi ändå skulle till stan. Eftersom vi var lite tidiga in till stan, banken öppnar inte innan 10 så vi åkte och tankade, kollade på båtarna i hamnen och utforskade rulltrappan i Gallrian.
När klockan äntligen blivit 10 gick vi upp till banken och gjorde det vi skulle, Albin hittade ett bord med massa lego så han satt fint och tyst hela tiden, blev bara lite jobbigare när vi skulle därifrån men då tog jag bara till rulltrappe-kortet och så var det fixat!
Vi tog vägen om Hajen eftersom bananerna tar slut så fort hemma hos oss och så slank det ner lite andra goa grejer, meloner, minimorötter och annat nyttigt!

Nu är vi hemma, Albin har somnat och ligger gott på min kudde nu, jag ska strax börja med maten sen kommer grabbsen hem och äter med oss om en stund och så ska jag ju jobba vid 2...

Idag skickar vi extra många tankar till våran älskade Moster Laila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0