Jag smälter bort!

Bokstavligt talat!!
Snälla någon, lite svalka nu!
Har duschat i ISKALLT vatten, men det hjälpte ju inte nåt vidare, för stunden kanske men sen var jag lika varm och svettig igen efter 5 minuter! Värst var det inne på MAGI mode, där jag var en sväng och provade lite kläder på förmiddagen, där var 29 grader inne! Jag var ute efter ett par shorts när jag var där och det hittade jag, ett par jättesköna jeansshorts!

Ska vi ta dagen från början så började den med att Herr Albin Larsson faktiskt sov till halv 8, jag var uppe vid 7 och fick läst tidningen i fred! Vi åkte direkt efter vällingen och var inne i stan strax efter 8. Uträttade ett litet ärende och sen stack vi om Hajen och köpte frallor och fika. Väl hemma åt vi frukost och sen gick vi ut och grejade lite, plockade fram till poolen, öppnade leksakslådan och torkade av utemöblerna.

Vid 10 kom Camilla och David, pojkarna busade i poolen, på studsmattan och så hann dom med en snabb fika mellan varven. Jag och Camilla gick igenom lite olika bilder som hon ska beställa. Strax efter 12 började det bli lite trötta barn så vi gick en runda, och följde med dom hem och dom bor granne med Magi Mode och eftersom Albin inte somnat under promenixen så fick han följa med sin kompis David in och leka medan jag provade kläder! Jag hade naturligtvis inte plånboken med mig så jag la undan mina shorts och lovade komma tillbaka senare.

Det var inte helt lätt att få med Albin från Davids alla saker, men efter många pussar och kramar från alla i familjen Wallgren så gick vi hemåt, där mormorn väntade i poolen. Albin somnade på vägen och efter lite drygt en timmas lur så väckte jag honom och vi smaskade frallor och smoothie, nåt som äts flitigt till lunch nu på sommarn!

I eftermiddag har vi badat, busat, badat och fikat lite, sen kom Davids bror John och röjde lite på parkeringen, brorsan kom efter jobbet och morfarn kom även han efter jobbet till Albins förtjusning. Fast i dag var det inte morfarn som var nr 1 utan morbror som han sprang fram till när han kom hem och sa att han var "coffe husgen" (Coffe-sugen).

När John, brorsan och pappa åkt och David kommit hem så kom jag på att jag helt glömt av att hämta mina shorts så jag och mamma stack bort till bastun och jag fick betalat för mina short. I kväll har vi grillat, jag, David & Albin.
Vi hade kokta färskpotatis från vårt land, hemmagjort kryddsmör med kryddor bara från trädgården och marinerade grillskivor av fransyska, supergott! Till det hade vi meloner.

Nu ska jag strax gå upp och lägga mig för ögonen går i kors så jag knappt ser tangeterna!


Överst: Pärlar till mormor i tisdags förmiddag
Mitten: Jag och Albin tar ett morgondopp medan Camilla och David tittar på och då tyckte Camilla att jag skulle få vara med på kort oxå...
Nederst: Albin med sin halva smörgås och underbara smoothie. Idag hade vi banan, yoghurt, havregryn, mango & hallon!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, du skämmer bort mig med smoothies vid poolen.

2009-07-02 @ 22:02:42
Postat av: Laila

Njut av dom här bilderna, det vankas regn och svalare väder, ganska skönt tycker jag i alla fall!

2009-07-03 @ 10:59:00
Postat av: Anna

Ett tips för lite svalka: stranden!!! ;)

2009-07-03 @ 17:49:41
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0