"Man ska ha huuuusvagn..."

Eller kanske snarare husbil!

Det är vad vi är inne på nu, att köpa en husbil så idag gick resan ner till Örkelljunga för att kolla på husbilar hos
Bengt i Örkelljunga!

Vi visste ju redan innan att det skulle regna men att det skulle regna så mycket! En lastbil lyckades inte alls hålla sig på vägbanan och det var köer hela eftermiddagen, till och med när vi körde hem 4-5 timmar senare!


Albin somnade som en stock redan innan vi kommit ut på motorvägen så han sov i det värsta regnet.
När vi kom fram så vaknade han precis när vi stängde av bilen så vi gick in och gick igenom alla dessa 100-tals husbilar...

Vi har ju ingen aning om vad vi ska ha för något då vi är helt "gröna" på det här med husbil men efter att ha kollat in i såååå många bilar var vi rörande överens om vad vi ville ha och framför allt vad vi inte ville ha.

Tyvärr var det ju fler än vi som bestämt sig för att åka till Örkelljunga och kolla på husbilar just i dag så alla säljare var upptagna mest hela tiden och Albin började bli lite hungrig så vi bestämde oss för att ta en lunchpaus. Mittemot Bengts så låg där ett McDonalds men det är jag verkligen inte mycket för, jag vill ha husman så vi åkte in till Centrum och åt hemlagade biffar med koktpotatis och gräddsås, Albin fick köttbullar med mos och lingon. Vi åt på järnvägsrestaurangen och det måste ha vart hemlagat alltihopa, så gott det var!

Innan vi åkte från centrum gick vi in på COOP för att se om vi kunde hitta nåt som Albin kunde ha att syselsätta sig med medan vi pratade med en säljare. Först och främst hittade Albin en bil som han vägrade överge så han och David åkte runt i butiken medan jag plockade till mig bananer, nektariner, minimorötter, Loka, russin på tablettask och tuggumi.



Vilken lyx det skulle vara att ha en sån bil med kombinerad kundvagn hos oss på jobbet, jag skulle handla jämt!
När vi kom tillbaka fick vi pratat med en säljare som förklarade bra för oss vad vi ska tänka på och vi åkte därifrån ganska mycket klokare skulle jag vilja säj!

När var på väg hem så stod ju som sagt fortfarande den där lastbilen kvar på motorvägen utanför Halmstad så vi tog en sväng inom staden för att slippa köa. Väl hemma satte jag igång att koka lite mannagrynsgröt medan Albin gick på snigelletar-jakt, men han hade nog ingen vidare tur, eller så var han hungrig för han kom in och åt med oss när det var klart och nu har pojkarna spelat fotboll tills regnet kom.

Ambulanser och grejer har precis kört förbi här utanför, det vade visst vart någon olycka i rodellen här i byn, med 2 mopeder tyckte jag David sa.

Nu ska jag ta hand om min son, som behöver sova låter det som!

Kommentarer
Postat av: Ulle

De har sånna kundvagnar på Coop i Falkenberg också, du får börja handla där. Eller vänta på Coop i Breared, kanske även de följer efter :-)

2009-07-20 @ 21:35:37
Postat av: Malin

Vi har pratat om husvagn eller husbil ett tag oxå. Jag är mest inne på husvagn och Åke på husbil. Vi är ju så "många" i familjen nu att jag tycker det verkar så trångt och bökigt med husbil. Men jag kan inte så mycket heller...



Kul att titta på alla modeller är det iaf!

2009-07-20 @ 22:00:53
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Mamma

Du är ju väldigt bra på att övertala, så sätt i gång att bearbeta Rolle!

2009-07-20 @ 22:10:21
Postat av: Laila

Det verkar smidigt att ta huset med sig när man skall åka bort några dar,föredrar husbil före husvagn.Tänk vad många små kunder man skulle få på Bergendals, om man införskaffade sådana kundvagnar!

2009-07-21 @ 12:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0