Morgonpigga familjen!

Fast Albin sov ganska länge för att vara honom men vi var ändå på väg mot Ullared vid halv 8 imorse och där fick vi fyndat! Jag köpte 2 klänningar, 3 par shorts och 1 linne till mig själv, Albin fick "bara" ett par badbyxor men han var överlycklig för det!




Jag var ute efter en enkel "slänga-på-sig-i-bastuvarmt-väder" klänning och hittade 2 som passade utmärkt och ostade bara 260:- för båda! I går köpte jag ju ett par jeansshorts och idag hittade jag 3 par för sammanlagt 215:-, mer än hälften så mycket som jag köpte jeansshortsen i går för, men då var det ju iofs fint märke på dom, men jag är ändå helnöjd!

Nu ska jag strax ut och bada i poolen med mormorn som kommer strax! Albin vilar lite så när han vaknar ska vi äta lite smörgås och dricka smoothie!

Kommentarer
Postat av: Göran

Du jag har aldrig fattat de där med märkeskläder,om jag träffar dig på stan så är väl inte de första jag kollar va du har för kläder på dig,att märkeskläder håller längre gör ju bara att i vissa gaderober hänger en förmögenhet som förhoppnigsvis i framtiden bärs av någon som fullkomligt skiter i va de är för märke bara dom får kläder på kroppen.

Jag är väl konstig kan jag tänka men de va säkert herr Karlsson också när han startade GEkås.

2009-07-03 @ 17:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0