Slutet på semestern...

Nu är vi inne på slutet av Davids semster, tyvärr, vi har haft det så himla mysigt!

Igår efter frukosten åkte vi till Hyssna och Forsbergs Fritidscenter för att fortsätta vår jakt på husbil! Albin fick stanna hemma hos en barnbarns-sugen mormor, han har suttit mycket i bilen nu när vi vart lediga så det behövde han verkligen, bara bli ompysslad!

Vi var i Hyssna ganska länge, mycket att titta på och sen åkte vi in till Borås och gick på restauran Viskan och åt middag, supergott verkligen! På vägen hem körde David så jag fick vilat i baksätet. Väl hemma åkte jag bara bort till Tusse och sen åkte vi hem till mormorn och morfarn. Mormorn hade gjort en paj som vi festade på och sen kastade vi pil tills brorsan kom från sin golfrunda. Mormorn hade satt ihop en musikquiz som vi gjorde efter att Albin lagt sig.'



I morse hämtade vi morfarn redan vid halv 8 (och då hade jag redan vart hus Tusse...) sen åkte vi upp till Gekås och gick där en stund, hittade som vanligt lite av varje. På hemvägen började det ösregna och Albin somnade i bilen så vi åkte om Delta för att kolla minicrossar.

Väl hemma började jag med maten medan David körde in våran dator till Peter (vi har inte lyckats få nåt ljud i den). Efter middagen skickade jag bort David och Albin till affären medan jag började baka!



Grabbarna kom hem men åkte efter en stund igen eftersom det var fullt ös i köket. Dom tog morfarn med sig till Slöinge och åkte till SIA glass. Innan dom åkte ringde Davids bror och sa att dom kommer över i kväll och fikar nybakat så jag letade fram ett recept på "Jättegod sirapslimpa" som jag svängde ihop när jag ändå höll på.

Brorsorna kom, åt och fikade, brödet var verkligen jättegott! Morfarn kom igen och sen har dom lekt med vattenballonger och sparkat fotboll hela eftermiddagen/kvällen. När klockan var halv 8 tyckte mamman det var dax att stoppa ungen i badet, sagt och gjort...



Nu har Albin somnat i pappans knä, tittandes på sin nya Emil i Lönneberga film (ja, vi försöker med nya filmer, kanske kan han bli lite intresserad...) och jag ska strax iväg till Tusse en kort sväng för att sedan åka bort till Helena och prova modellen till klänningen hon syr upp åt mig!

Imorrn (Lördag och söndag med...), jobbar jag så det blir nog lungt i bloggen ett tag framöver.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jisses vad gott det ser ut alltihop, och så den lille blåögde lintotten i badet! Han ser allra godast ut...

2009-07-23 @ 21:41:46
Postat av: Laila

Oj, så mycket gott det blev på en eftermiddag !

2009-07-24 @ 12:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0