Bröllop!

Igår hade jag en bröllopsfotografering som gick över förväntan bra! Jag tänker inte visa er några bilder idag eftersom brudparet själva inte sett än och godkänt. Gårdagen gick lixom lite i ett. Jag träffade brudparet strax efter klockan 13 och sen fotade vi och så tills det var dax för kyrkan klockan 16 och där var jag med hela tiden tills det var slut och sen var det bara hem och fixa för kvällens kommande fest!

Allt gick bra, mycket folk var det och hög volym! Alla verkade ha haft kanoners där ute, jag var med en stund, tills mamma & pappa åkte hem vid 11, sen gick jag in ifall Albin skulle vakna, la mig i sängen vid 1, men kunde inte somna innan musiken tystnat och David kommit och lagt sig, kan klockan ha vart strax efter 2 tro...

Albin vaknade som vanligt vid strax innan 6 och hade inga som helst planer på att somna om så vid 7 gick jag upp med honom och vi satte oss i soffan och kollade på Emil & Griseknoen till strax efter 8, sen fixade vi frukost och väckte pappan som kom ner och åt med oss. Efter frukosten gick grabbarna ut och tog hand om allt från i går medan jag tog mig ann korten från igår som blev så fantastiskt bra att jag knappt kan tro det! Kan inte ha haft mer tur med vädret!

Nu har David och Albin åkt till svärmor för att äta och sova, eller, Albin ska sova, David äta och så tar dom med mat till mig så äter jag och Albin när han vaknat! I eftermiddag ska vi ha styrelsemöte hos Louise så denna dagen lär oxå gå ganska snabbt!

I morrn ska jag fota 3 syskon (om vädret tillåter) och på kvällen kommer en tjej och ska titta på sina bilder och beställa lite.


Kommentarer
Postat av: Majja

Hejsan! Vad kul att du läser min blogg, har ju liksom inte en aning om vem som läser egentligen, för det är lite dåligt med kommentarer ibland. Det är säkert jättemånga okända som läser men som inte vågar skriva några kommentarer. Jag brukar vara inne här hos dig oxå och läsa ibland. Gillar dina fotografier :)

2009-06-15 @ 20:15:39
URL: http://maxdenstore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0