Midsommar!



Idag har vi midsommar och utanför har det just regnat stoora regndroppar...
Men det värsta kanske dragit över nu?

I morse väckte Albin mig vid 6 (woho, sovmorgon!), då var pappan redan nere i Kvibille och jobbade för fullt,
han vill verkligen inte missa sillen.

När vi ätit, tagit på oss och fått ut cyklarna ur garaget så cyklade vi bort till Camilla och gav Tusse hans medicin. Camilla och barnen firar midsommar med hennes faster och katten Tusse har blivit biten i bakbenet och behöver sin antibiotika 2 gånger om dagen så vi hjälpte till med det!
På vägen dit märkte vi att vi hade Fjanten i släptåg och han vägrade gå hem, dessutom vröla han högre och högre ju längre bort vi kom så jag ringde brorsan som naturligtvis inte hade telefonen på! Pappa fick rycka ut och vi fortsatte mot Camillas så fick han komma dit och hämta honom, jäkla katt!

Vi stannade och gosade en stund med Tusse innan vi gick ut och plockade blommor till våra kransar, ganska mycket hittade vi och jag som bara älskar fläderblommor och framför allt doften, klev ut i snåren och hämta massa blommor som vi har i våra kransar och det doftar underbart!

Efter krans-bindningen gick jag och Albin en promenad så han somnade och nu ska han strax väckas så vi kan åka bort till mormorn & morfarn och äta sill,potatis, grädde, ägg och gräslök! Hoppas David hinner hem, han älskar det!
Till kaffet gissar jag att vi får jordgubbstårta...

I kväll ska vi åka och äta på restaurang, ja, jag vet, det är kanske inte det man brukar göra på midsommar men David ska jobba lika tidigt i morrn så han vill gärna ta det lugnt idag.

Lovade ju att visa bilder från mormorns födelsedag, här kommer dom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0