Badat!

Nu är vi rena som få! Vi gjorde oss klara och var inne i stan vid kvart i 9, då vi bestämt att möta Sara och barnen på Håsten simhall, men jag vet ju att hon är världens tidsoptimist så vi åkte och tankade först (skickade ett SMS "Är ni i tid eller hinner vi tanka?", hon svara "Det hinner ni").

När vi kom fram så ringde hon och sa att vi kunde gå in och byta om, dom var i Rolfstorp... Vi började bada och då kom Annika & Cissi med Alma & Tilde så vi umgiks lite med dom tills Sara och barnen dök upp. Albin har badat med sina armpuffar på idag och det har gått jättebra, han vägrar fortfarande att stå på botten, trots att han bottnar men vi har gjort framsteg, när han gick i trappan så gick det bra några steg innan han fattade att det var botten...

När vi hade vart i vattnet i lite drygt en timme så ville Albin gå upp, han tog mig i handen och sa "Mamma, Abii duschhhha" så vi gick upp och duschade, jag är förvånad över hur snäll och väluppfostrad min son är när vi är ute bland andra människor, han gör allt som jag säjer, varför funkar det bara när man är iväg någonstans, funkar inte alls så bra hemma...?

Medan jag torkade mig, tog på mig och packade så satt Albin med sin badrock på sig och åt en banan och drack lite smoothie, sen väntade vi in "Hasa, Hannis & Ina" som Albin kallar dom innan vi satte och fikade lite. Albin somnade som en stock i bilen på vägen hem och nu ligger han och snarkar gott bredvid Kajsa i sin säng. Jag sitter och väntar på David som kommer hem på lunch idag och i eftermiddag har vi inget planerat, någon som känner sig manade att umgås med oss idag??

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag vill umgås, men jag ska ju till stan i eftermiddag.

2009-03-27 @ 12:05:13
Postat av: Anna

Hade gärna umgått, men jag tror det är bäst om vi väntar ett par dagar till. HUr har ni det nästa vecka? Då jobbar jag bara tis och tors.

2009-03-27 @ 13:50:27
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0