Inte bra... Alls!

Fy tusan vad jag har sovit dåligt!

Klockan 03.19 i natt hade jag fortfarande inte somnat, jag låg och vände och vred mig, svalde, svalde, frös och svettades om vartannat. Jag var uppe och kissade, drack, tog en halstablett men inget hjälpte. Långt om länge måste jag ha somnat för jag vaknade när David gick upp. Jag sa till honom att jag inte mådde bra alls och troligtvis hade feber, tyvärr har han supermycket att göra på jobbet nu så detta kam ytterst olämpligt, verkligen!

Vi funderade på att ringa mormorn, men jag vet att hon skulle iväg på något under dagen + att hon är långt ifrån vaken vid halv 7. Vi ringde farmorn men hon var redan påväg till sitt jobb så David tog med honom! Han fick på sig sina snickarbyxor och så tog dom med den portabla DVD:n och några Dora filmer i fall ifall. 

Jag somnade nästan direkt på soffan och nu har jag ätit en smörgås och druckit lite te så jag ringde David nyss och sa till honom att han kan komma hem med Albin om han vill, jag tror det går bra nu, dessutom ska han ju strax sova.

Uppdaterar senare, om vår händelserika gårdag... 

Kommentarer
Postat av: Lina

Uscha låter inte alls roligt! Johan försöker övertala mej om att köpa en bättre kamera än D40. Men jag är ju ingen superfotograf precis. Tycker inte du att det räcker med en D40 då? Tänkte att du har ju lite erfarenhet utav såna kameror kasnke? Ja jag hade gärna haft en utav varje. Men en systemkamera har jag velat ha sen innan alla blev digitala, så den ligger högt uppe på listan.

Hoppas du kryar på dej!! Kram

2009-03-16 @ 10:43:48
URL: http://linagson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0