Kisarna!

Har inte tid med något längre inlägg idag eftersom jag ska äta lunch alldelles strax, sen kommer mamma och Laila och vid kvart i 3 ska vi vara på styrelsemöte, men jag ska uppdatera kort.

I går jobbade jag hela dagen, slutade vid halv 4 och då kom David och Albin och handlade (som jag hade längtat efter min skrutt-unge då, han var inte vaken när jag till jobbet halv 7...) med mig. När vi kom hem så fikade vi lite med glass och frukt sen gick pojkarna ut så jag fick duscha i fred, helt underbart, oftast vill Albin med när man ska ducha och så stor är inte duschen utan att det blir lite trångt.

När jag gjort mig klar (borstade till och med håret!!) så började jag med vår kvällsmat, hemmagjord pizza och sen kom grabbsen in och duchade dom med så vi kunde äta. Smarrigt värre!



Jag och David drack lite vin till pizzan, för er som känner mig så vet ni ju hur mycket det är... drack jag ett halv glas till maten och smuttade på resterande halven resten av kvällen och då har vi inga stora vinglas inte.

När vi ätit, dukat av och fått på Albin pyjamas så gick vi ut och gick en runda, bort till Time bla och hyrde en film. Jag har velat se "PS: I love you" länge nu men inte riktigt vågat då det var någon som skrev att dom gråtit sig igenom hela filmen så vi hyrde en backup film i fall i fall. Det var en bra film och inte alls så sorglig som jag förväntat mig, jag fällde inte en enda tår.

När vi gått och lagt oss i går kväll så blev jag plötsligt osäker på om jag kanske skulle öppna på jobbet i morrn, så jag skicka iväg ett SMS till chifen och han ringde genast upp (22.45...). Han var på 50-års kalas och förmodligen inte helt nykter och tyckte att det var ju kanon om jag ville öppna och det gör jag så gärna, det är underbart att gå där och pula för sig själv, så jag var borta på ICA vid kvart över 8 och fick bakat allt jag skulle och tagit hand om mejeriet så vid kvart i 10 åkte jag hem igen.

Nu har jag provfotat lite, min kusin ringde och undra om jag kunde fota saker/prylar/ting och det är ju helt nytt för mig så jag har testat lite...



Det var ju såklart inte citrusfrukter han ville ha bilder på men jag tog på det med för att se hur det blev och jag är ganska nöjd, vi får höra vad dom tycker på hans jobb!

När jag ändå hade allt framme så tänke jag försöka mig på att fota mina vackra kisar, nu när inte Albin är hemma (han är med David hos gammelmormor i Ullared) men det var lättare sagt än gjort! Tacka vet jag bebisar, dom rör sig inte hälften så mycket jue!

Så här blev det i alla fall, lite suddigt på sina ställen men visst är dom fina, mina älskade hårbollar??


Längst ner här bor dom fortfarande hemma hos mamma, kanske kan dom vara runt 5 veckor (eller kommer du ihåg mor?) men ljuvligt söta och gosiga!

Nu får det räcka för idag, jag ska ner och äta nu, magen kurrar!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tror dom var några veckor äldre, men ljuvligt söta! Och är än förstås...



Jag förstår mig ju inte på fotografering, men jag kan inte se annat än att bilderna på frukterna är bra.



Nu kommer vi snart, hoppas ni har eldat. Brrrr

2009-03-08 @ 12:23:07
Postat av: Anonym

Fina bilder tycker jag också! Hoppas du trivs med håret. borstat det och allt;0).

Må gott vi ses nog snart!

Ha en fortsatt mysig söndag!/Marie

2009-03-08 @ 17:12:11
URL: http://husno15.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0