Magi Mode!

Idag har vart en riktigt bra dag! Började dagen med sovmorgon, trodde jag... När Albin kom var klockan redan 06.50, wow, tänkte jag och studsade upp med honom direkt så David fick ligga kvar. Men när jag kom ner i köket upptäckte jag att klockan ju igentligen bara var 05.50 för min mobil ställer om sig själv... Ja ja, det var väl i och för sig rätt skönt att komma upp i tid.


Jag och Albin åkte bort till morfarn på morgonen medan pappan var ute och donade lite med vår kommande veranda. Efter en stund ute hos morfarn gick vi in och väckte mormorn, sen passade jag på att sola lite solarium medan Albin och morfarn var ute och rensade upp lite i trädgården, cyklade tre-hjuling och busade.

Väl hemma så gick jag och la Albin direkt och sen tog jag mig en lång, härlig dusch innan jag började med maten och efter lunchen gick vi ut. Albin och pappan började på trädgården medan jag dukade fram fika korgen och sen kom Anna och barnen. Jag och Anna gick bort till Industrigatan och Magi Mode där man verkligen kan hitta allt! Jag provade några underbara klänningar och toppar och det blev en hel kasse med kläder även till mig men dom provdocka hade vi min kära mamma!



Där fanns verkligen allt och efter en stunds provande så blev vi fika sugna och mamma hade tagit med sig kaffe, kaka, dricka, vin, frukt, snacks och annat gott så vi tog en liten paus. Gitte och Marie har öppet Ons-Lörd så man måste inte boka tid utan det är bara att droppa in! Särskillt dyrt är det inte och man kan vara säkra att ingen annan har samma kläder för dom köper sina kläder helt externt i hela Europa och dom har alla storlekar från 34-58!


Det är lite trångt men dom letar redan efter större lokal och det kommer in nya kläder hela tiden!

Jag köpte i alla fall ett par vita trekvarts jeans som var jättefina och till den en brun klänning som det bara stod CHARLOTTE på! Fick även tag i en jättefin kjol i benvitt med bruna och kahkigröna mönster och till det ett grönt linne. Jag provade det innan (igen... provade väl allt 3 gånger i butiken) för David och han tog kort men jag ser ut som en mupp på dom korten så dom får ni inte se!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min man och drömma sött!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ha ha, du är ju go. Det är klart att du ska lägga in bilder på kläderna som du köpte. Dom var ju jättefina!

2009-03-29 @ 22:24:06
Postat av: Tessan

Gunilla!!! Du passar ju i allt!!! Så fina kläder ju!!!

2009-03-30 @ 07:59:52
Postat av: Mamma

Tessan, tack så mycket, men så väl var det nog inte. Charlotte fotade inte riktigt allt jag fick på mig... ;-)

2009-03-30 @ 09:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0