Passar på...

Får passa på att smyga in här lite nu när Albin sover middag... Vi har varit på mamma-barn gruppen i församlingshemmet nu på förmiddagen och då sover han gott minsann, så mycket bus!

I morse vaknade jag av att det började ljusna lite ute, Albin låg bredvid mig i sängen och susade sött men vaknade bara någon minut efter mig. Han är dock något piggare när han slår upp sina söta blå, så han skuttar upp ur sängen och tycker att vi ska gå ner på stört och fixa välling och sätta på tv och kolla på Dora (ja, han kan faktiskt kolla på nästan ett helt avsnitt av just Dora, där är ju i alla fall 10 minuter!)

När det var avklarat och vi hade ätit ljuvlig frukost (hade några frallor över från i går och dom var minst lika goda idag, kanske ska baka i kväll igen??) så var det dax för den dagliga morgondammsugningen, ja, vi har sådana rutiner här eftersom katterna tydligen har fått pippi på att skätta ut kattsand och dra runt i resten av huset, just under natten...
Fick extremt god hjälp!

Jag behövde inte ens hjälpa till, han fick upp allt i tvättstugan själv!

När vi var klara med morgonrutinerna så palta vi på oss, Albin stoppades ner i vagnen och vi öppnade dörren... ÖSREGN!! Vi tog bilen, vi skulle om apoteket, ICA och Lantmanna på vägen, vi började på Apoteket men där var det 13 nummer innan oss, så vi stack till ICA och Lantmanna först.



Nu ska jag sätta på plattorna på spisen med potatis och morötter som vi skalade innan vi åkte, sen blir det potatismos och korv till middag! Efter det ska vi dra över med dammtrasorna (japp, trasorna för Albin måste ha en och gå precis efter mig...) och sen ska Albin till mormorn en kort sväng medan jag klipper mig! I kväll kommer Frida och en kompis och luktar på ljus.

Nu snöar det ordentligt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Bakade dina frallor igår eftermiddag, så de hade vi till frukost idag! Mums, säger jag bara! Jag åt så mycket så jag fick ont i magen... :-D

2009-03-02 @ 19:09:16
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0