Sent...

Nu är det sent och jag är trött men jag har i allafall bestämt mig för att visa några av bilderna på minneskortet.


Igår var mamma och Björklund (mamma var bjuden och Björklund bjöd in sig själv...) här och åt på kvällen. Jag och Albin gjorde tzatziki och skalade potatisen på dagen och sen på kvällen medan pappan startade grillen så hjälpte Albin mig med hasselbackspotatisen. Vi spelade "Kampen mellan kvinnor och män", behöver jag ens nämna att jag och mamma vann, båda gångerna!

I morse hade vi mysfrukost hemma! jag kokade ägg medan David kilade över till bageriet och köpte färska frallor, men efter frukosten åkte David direkt till Stesse och jobbade medan jag och Albin först åkte hem till mormorn och hämtade symaskinen och sen till ICA och handlade.

Efter middagen kom David hem och hämtade oss och så åkte vi vidare på trädgårdsmöbel/grill-jakt och vi slutade på Jysk där vi brände några tusenlappar... Efter staden åkte vi hem och till ICA igen, köpte fika och åkte bort till Li och Mattias som precis flyttat allt till huset och bjöd på uppskattad flytt-fika!

När vi kom hem så stannade mina pojkar ute i trädgården och världens bästa sambo la markstenar och vände jorden i mitt trädgårdsland (David vill inte ha nåt land så han har gett mig allt ansvar, men som världens snällaste så gör han ändå det varje år...). Albin och Fjant var såklart ute och hjälpte till medan jag fick äran att vara inne och fixa mat...

Vi hade inget planerat men jag fick svängt ihop en paj med broccoli (inte min favvo, men nyttig och fin), majs, avocado,  ost, skinka och pepparsalami. Riktigt god faktisk och Albin åt upp allt på sin tallrik med!

Nu sitter jag för mig själv i mörkret (har släkt alla lampor i hela huset), med massor av levande ljus och tittar på nåt pinsamt på tv 3, en tjej från Tvååker är med i ett skit-töntigt program, sitter mest och skäms faktiskt. Albin somnade gott efter en liten stunds läggning. Igår när vi läst sagan så gick jag bara ut ur rummet och sa att nu ska du sova och han gick runt lite och grejade, det hörde jag ju, men efter en stund så somnade han av sig själv och jag testade samma sak idag igen och det gick lite bättre denna gången och då var dessutom både jag och morfarn uppe och störde honom en gång.

I morrn ska jag på visning, Anna kommer hit så tar vi oss dit tillsammans och så får David vara hemma med Albin, Ella och Noa. Dom ska vara ute och greja i trädgården hela dagen ändå så jag tänkte fixa lite smarrig fika till dom medan vi är borta.

Jättegrattis säjer jag till brorsan och Coffe som vann pokalracet i Svebölle, Danmark i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0