Avslutning...

Idag hade vi avslutning på mamma-barn gruppen och det var riktigt roligt, vi var ju som sagt ute på Haborg och för en sån som Albin som älskar djur var det ju nästan paradiset på jorden!

Till Desireé hade jag gjort en tavla som vi alla mammor (utom en...) lagt ihop till och jag hade beställt ett kort av Anna, gissa om det var en uppskattad present?? Hon blev nästan lite rörd!


Tavlan hade jag framkallat i storleken 50x70 cm och ramat in så det var ingen liten tavla direkt!

Efter avslutningen åkte vi hem och Albin fick sova en stund medan jag passade på att ta en dusch. Mormorn kom och var Albinsugen så hon fick äran att väcka honom och sen fick han lunch innan vi åkte vidare. Mormorn skulle köpa massa nya blommor så vi stannade på Växtriket i Läjet och fick hela bilen fylld med uteblommor som mormorn skulle plantera i kväll...

Sen åkte vi in till stan, hämtade Albins armpuffar på Håstens simhall, betalade en annons på VP, kollade nya mobiler på Leifs och skuttade runt lite på torget innan vi åkte hem till mormorn och fika på paj!

När vi var där ringde pappan och sa att markiserna kommit!! Vi snabbade oss att handla för att åka hem och kolla när pappan & morfarn satte upp den första av 5...


Det ska vara en likadan markis på det stora fönstret på övervåningen och på alla 3 mot framsidan!

Vi gick in ganska direkt och gjorde äggmackor och sen fick Albin ligga i vagnen och mysa när jag gick en liten kvällspromenix och sen somnade han med och nu ligger han ute och sover, jag ska strax bära upp honom.

Fick några fina bilder på min vackra kattflicka, vad tycks?



Nu ska jag krypa upp i sambons famn och kolla på tv innan sängen väntar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0