Bra vs Utten

Det är det stora frågan idag för Albin har skött sig exemplariskt i Ullared idag, både inne på Gekås, på fiket och i alla dom övriga butikerna medan mamman har haft ont i magen men ändå hållt modet uppe!

I natt har jag inte sovit många timmar, kunde inte komma till ro, ont i magen hela natten och om jag lyckades somna så vaknade jag av både regn, blåst och allt annat som lät utanför fönstret. Vid kvart över 3 i natt hörde jag hur Albin drog upp sina rullgardiner, "åhh nej", var första tanken, nu kommer han att tro att det är morgon redan och jag som inte ens har somnat än! Men han kom in till oss och ställde sig nedanför sängen och sa "Albin, nana mamma häng" och det är väl klart att gullungen fick sova i mammas säng! Han somnade om och vi vaknade inte innan vid kvart över 6, så runt 3 timmar har mamman sovit i natt.

Jag vet, att när det är sånna här dagar, då man är lite trött, allmänt grinig och har ont i magen, då är det bäst att hitta på nåt, annars orkar varken jag eller Albin hålla sams till kvällningen så vi tog på oss efter frukosten och åkte till Gekås! Vi tänkte faktiskt åkt till gamlafarmor & gamlafarfar men dom var inte hemma utan på Gekås, så vi tog 2 flugor i en smäll och åkte dit! Vi hittade 5-56 till morfarn, Gainomax & energidryck till Coffarna som dom kan ha nu i Hörby. Albin fick ett par shorts och en collegetröja från Umbro, supersöta (ska försöka få honom att mannekänga senare...)! Sen köpte jag 5 stora prydnadskuddar i grönt med stjärnor på som ska ligga i Albins "soffa". Kisarna fick kisemat, David fick en vattendunk (ja, han ville ha det!) och jag köpte en ny kylväska då min förra har gått sönder i dragkjedjan.

Nu ska jag snart upp och väcka min lillprins och sen får vi se vad dagen har att bjuda på, kanske ska kolla vad mormorn hade planerat...

För er som inte hängde med i rubriken så är det Dag-Ottos berömda ord för Rutten dag = Utten dá

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0