Kameran går varm...

Nu förtiden går kameran varm! Idag på förmiddagen var jag iväg och fotade sötaste lilla Svea och det gick jättebra! Hon var inte på sitt allra bästa humör men vi ordnade det ändå och här kommer mina favoriter!



Efter att fotograferingen åkte vi hem snabbt som ögat (Albin var med mig men sov i bilen och vaknade lagom tills vi skulle åka hem) och fixade lunch, pappan kom och lunchade med oss vid kvart över 12. När vi alla var mätta i magen fick pappan ta och åka bort men Albin till sötaste mormorn som passade en stund så jag fick gjort klart bilderna och vid halv 3 åkte jag bort och hämtade honom och provsmakade kakan dom bakat. Direkt från mormorn till Jenny & Elsa som skulle beställa PartyLite så nu ligger ordern redan på centrallagret i Holland och våra grejer borde komma inom 2 veckor!

Vi åkte hem en sväng i mellan och bytade kläder på Albin sen kom pappan och hämtade oss och vi åkte med in till stan. Medan pappan hade möte med revisorn gick jag och Albin ut till hamnen och kollade på båtarna och när vi kommit längst ut så öppnar sig himmlen... En redig hagelskur får vi över oss innan vi hinner ta skydd på toaletterna vid kallbadhuset. Men det var u inte världens trevligaste plats att söka skydd på så vi gick upp mot fästningen och ställde oss i ett av valven tills det värsta var över och vi vågade oss ner igen.

Medan vi väntade så gick vi in på Fiskexporten och köpte kvällsmat, varsin räkbaguett och Albin fick en kokt korv med bröd på hamnkiosken och när vi var redo att knalla till bilen och äta så spricker det upp och solen tittar fram så vi satt på bänkarna och åt medan fåglarna underhöll Albin så han fick i sig nästan hela korven!

Vid kvart över 6 kom pappan äntligen ut och när han fått i sig sin baguette så styrde vi hemåt och Albin somnade som en stock i min famn strax efter 7 och nu ska jag bara beställa lite kort, sen blir det Criminal Minds och sängen...


Kommentarer
Postat av: Malin

Vi fick en hagelskur häromdagen, men var som tur är i bilen och satt kvar och väntade tills det var över och vi kunde gå in på badhuset!

2009-05-15 @ 08:25:56
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0