Sidvagns SM!

Nu är premiären avklarad och jag var nervös mer eller mindre hela dagen! Mest nervös för att jag vet ju att dom kan och jag sååå gärna vill att dom ska få visa det utan massa krångel med hojjen. Nu blev det ju inte riktigt så...

Dagen började så bra den bara kunde med att dom på första snabba varvet på träningen satte 2:a bästa tiden efter Tobbe/henke och ingen gjorde bättre varv så dom hade ju en kanon start där dom verkligen fick visa var dom kan! Sen på kvalet var det likadant, näst snabbast på första snabba varvet dom körde och det höll dom nästan hela kvalheatet ut tills Robban kom och gick om på slutet, men såklart var dom jättenöjda med att få välja på grinden som nr 3!

När första heatet dragit igång och alla kommit över det stora platå-hoppet så var Coffarna 5:e upp för backen och lyckades köra upp sig till 3:a redan på första varvet! Men på 2:a varvet händer det som inte får hända, hojjen började bluddra och det var bara att bryta och köra in i depån där jag och pappa stod som 2 frågetecken. Det var 2 helt rasande sidvagnsgrabbar som rullade in i depån och skrek fula ord i mängder. Pappa kunde inte hitta felet där i depån utan det var bara att rulla ner till lastbilen och undersöka...

Eftersom dom visat att dom verkligen är snabba i år så var dom extra laddade när pappsen fixat cykeln (genom att byta tändstift & tändhatt) till heat nr 2. Gjorde en bra start (lite tack vare Henke som putta ut Fredrik i kurvan så dom kunde smita förbi på innern...) och gick ut som 3:a efter första kurvan där dom jagade andra platsen som aldrig förr genom att nosa Folkesson i röven halva heatet, sen drog han ifrån, Folkesson och jag såg på brorsan att han började vekna, skulle han orka hålla 3:e platsen?

Jag har nog aldrig vart så nervös i hela mitt liv som dom sista 12 minutrarna, Robban var ju på behörigt avstånd, men han tog in bra på dom och när bara ett ynkligt litet varv återstod så orkade brorsan inte hålla längre utan släppte om Robban och gick i mål som 4:a i andra heatet. Jävligt bra ändå skulle jag säj, men såklart var dom inte nöjda precis då, men när det fick sjunka in lite så var dom trots allt nöjda med sin insatts, det var ju första gången dom blivit 4 i ett heat!

Jag har som vanligt en hel hög med bilder från en helt ljuvlig dag ute på Annebergsbanan men 1700 personer i publiken!


På lördag (pingstafton) är det dax för SM-deltävling nr 2 ch den går av stapeln i Hörby, skåneland.
Jag har fått hjälp av snällaste kusin Anna till att boka hotell så på fredagen efter att jag jobbat färdigt drar vi ner till Kristianstad och sover på hotell för att vara pigga, utsövda och mätta till nästa spännande tävling!

Kommentarer
Postat av: laila

Jag förstår att du haft mycket att göra, men jag är glad att du fick tid över!!

2009-05-23 @ 11:14:46
Postat av: Anna

Aha, det var därför ni ville boka hotell! Ja, där ser du, det kopplade inte alls att det var SM nästa helg....

2009-05-23 @ 12:01:53
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0