Dag 2

Även denna dagen har gått som på räls! Idag var det oxå "bara" 2 timmar och idag hade vi mormorn med oss.

När vi kom var där 5 barn men 3 av dom skulle på teater så det var bara Albin & 2 barn till som lekte på förmiddagen. Vi gick ut en liten stund, mot slutet och jag har verkligen tagit till mig allt som Malin tipsat om och det har gått jättebra, jag har hållt mig väldigt i bakgrunden och låtit Birgitta ta och visa honom alla sakerna. Jag ska faktiskt lämna honom en stund i morrn så jag tänkte ta med mig kameran och sticka över till jobbet och se om jag kan få fler bra bilder.

När vi var klara för idag så gick vi över till ICA och handlade, jag, Albin & mormorn och då var lilleman så trött att han nästan somnade i kundvagnen, men jag lyckades precis hålla honom vaken ut till bilen, sen somnade han som en stock!

Vi lämnade av mormorn hemma och sen åkte jag hem och började på maten & packade in varorna. När vi ätit lunch så kom mormorn förbi och satte sig framför brasan med 2 (!) filta på och lekte med Albin medan jag hjälpte henne att tanka bilen (ja, jag vet men det strular alltid för henne när hon ska göra det så jag hjälper henne gärna). Till fika hade hon med sig äppelpaj och vaniljsås.

När pappan kom hem så fick jag äntligen sätta mig en liten stund och fila på hemsidan, nu börjar det arta sig, ska bara försöka få till texterna lite bättre och lägga in alla bilder som jag vill ha med. Är det någon som är duktig på att sätta ihop texter så tar jag tacksamt emot hjälp.
Klicka på bilden för att komma till hemsidan



Nu har vi kollat lite på Grey's (som börjar bli lite av en besvikelse faktiskt...) och ska strax gå en trappa upp. I morrn är det inskolning igen och sen på kvällen ska all mat förberedas för fredagens styrelsemöte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0