Mycket i mitt liv


Denna underbara bilden tog jag ut genom fönstret på bilen när vi åkte hem från svärmor nu i kväll. Det började regna precis när vi lämnade Grimeton.

Svärmor fyller år idag så vi var där på kalas, utav Albin fick hon ett olivträd och en björnbärsbuske som hon önskat sig och av alla barnen (+ jag) fick hon en jättefin läslampa från Belid.

Men igår var jag ledig och vi hade minst sagt fullt upp hela dagen! Först lämnade vi Kajsa & Pyzen hos veterinären vid strax efter 8 och sen åkte vi raka vägen bort till håsten och badade, det var ju så längesen och mitt lilla vattendjur älskar att bada! Vi badade lite drygt en timme och sen tog vi en fika med te, smörgås och yoghurt och efter det åkte vi och inhandlade växterna till farmorn.

Albin somnade som en stock i bilen på vägen hem så jag åkte bort och la honom hos mamma så han fick sova klart där medan jag åkte bort till Magi Mode och provade ut kläderna jag ska mannekänga på tisdag. Det tog lite drygt en timme och efter det åkte jag bort till mamma och käkade lunch och sen direkt in till stan och hämtade mina älskade katter som vart på tandvård, rakning och vaccinering. Vid rakningen av pyzen hade dom "råkat" klippa hål på skinnet så han har sytt på 2 ställen på insidan av låret men han verkar inte ha ont av det alls, vi fick med en tratt men jag hoppas slippa användda den!

När kisarna var hemma och placerade i ett mörkt, tyst och varmt rum så fixade jag i ordning lite te, festis och ombyte. Bella kom förbi och hämtade albumet på Elin som blivit klart och sen åkte jag hem till mamma och hämtade upp henne och Albin och så åkte vi och utforskade en annan del av svampskogen!


Vi hittade en hel del och del blev ljuvlig kantarellstuvning på mackorna till kvällsmat!

Det har visat sig att Albin är en jäkel på att hitta svamp! Visst hittar han även sånna som vi inte ska ha men han plockar bara dom som han får plocka och han ser dom så lätt, måste vara för att han är så nära marken?

Nu ska jag faktisk snart gå en trappa upp och nana, i morrn ska jag jobba och sen ska vi öva på mannekängandet. På måndag jobbar jag hela långa dagen och på tisdag ska jag fota på dagen och sen är det modevisning på kvällen.

Natti natt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag tror att jag kommer att ha mycket nytta av Albin i svampskogen i framtiden.

2009-09-12 @ 21:23:32
Postat av: Laila

Vilken liten rackare till svamplockare,men det är klart ni måste gå igenom dom sen.Jag skulle inte betalt något för rakningen, när dom är så slarviga,så bråttom får man inte ha!

2009-09-12 @ 21:41:38
Postat av: Nettan

Hej! Var ska du gå modevisning någonstans, kan man komma o titta???KRamis

2009-09-13 @ 13:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0