Planterat!

Oj oj oj, vad vi har planterat idag! Men det gjorde vi nu ikväll, i förmiddags åkte vi till Gustavssons med pappa David som kom hem på frukosten. Vi valde våra nya takpannor till huset, färg, glanshet (?), storlek, antal kupor mm mm.

Efter att vi vart där åkte vi hem till mormorn och busade lite, lekte gömme (som för övrigt är det roligaste just nu!), fikade och drack lite te. På vägen hem åkte vi om ICA och köpte lite grejer till lunchen.
Albin somnade ganska snabbt efter att vi kom hem så jag passade på att börja med maten.

Han fick nya kläder med posten igår, från Me & I, så här fin blev han i dom!





Efter middagen gjorde vi oss i ordning för ett litet eftermiddagsjobb! Vi mötte upp Marie & Victor på lekplatsen för att se om Victor fastnade på bild och det gjorde han minsann, jättefina bilder blev det men dom får ni inte se än då jag inte fått klart från Victors mamma.
Däremot hann vi med massa bus och fika och det kan jag visa er minsann!


När vi fotat klart åkte vi bara hem och lämnade av kameraväskan sen kom pappan och hämtade oss för vi skulle göra ett efterlängtat besök på Blomsterlandet. Vi köpte 4 olika bärbuskar och 2 fruktträd samt en hel drös med nya frächa höstblommor till mina krukor på framsidan.

Plommonträd - Victoria
Äppelträd - Aroma
Krusbärsbuske - Röda
Vinbärsbuske - Röda
Björnbär - Utan taggar
Hallon - Hösthallon

På vägen hem åkte vi om Kvantum och köpte bröd så jag gjorde mackor och te när vi kom hem som vi åt i trädgården innan vi satte igång och plantera! Jag tog blommorna och pojkarna skötte om buskarna och träden.




Nu hoppas vi att vi i alla fall får lite "avkastning" till nästa år, vi har ju även satt 4 buskar med amerikanska blåbär...

Jag visste redan innan att jag ville ha Aroma äpplen för det är dom mamma och pappa har som kommer lite senare och dom är sååå goda!
Victoria plommonen fick vi smaka hos Laila & Rolf när vi var där i förra veckan så det visste vi även att dom var goda.
Buskarna blev lite som ett lotteri, men jag valde björnbärsbusken som inte hade taggar och hallonen som kommer lite senare. Av både krusbär och vinbär så är ju faktisk dom röda godast (tycker jag!)

Nu i kväll har jag redigerat bilderna på Victor och ska alldeles strax hoppa in i duschen för att kunna få några goa timmars sömn. I morrn ska jag vara hos massören redan klockan 8 på morgonen så jag får lämna Albin hos farmorn vid halv 8 och efter massagen ska jag direkt ut till Klastorp och fota! På eftermiddagen hoppas jag att Albin kan underhålla sig själv en sväng så jag hinner redigera lite för David skulle nog jobba ganska sent.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Sicka godingar till pojkar, och minsann såg jag inte bokstavskex i en påse?

2009-09-08 @ 22:27:32
Postat av: Laila

Va fina kläder han fått den lille Albin,stilig som bara den.Så mycket god frukt ni får nästa år, mums!

2009-09-09 @ 11:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0