Lugn lördag!

Idag har vi en lugn lördag! I går kväll när David kom hem så beställde vi Kina-mat och åkte hem till pappa och åt med brorsan & Joel. Albin somnade som stock på soffan och jag & David gjorde honom sällskap där tills mormorn kom hem från jobbet och vi fikade allihopa.

Vi var hemma vid halv 10 och jag la mig direkt och somnade men som vanligt vid den här årstiden så vaknar jag runt halv 5 snåret och kan inte somna om så jag är ständigt trött! Men idag fick jag lite sovmorgon och när pojkarna gått upp så somnade jag och sov en timma till.

Det blev ingen utflykt med husbilen för våran del i helgen. Eftersom jag inte vart riktigt tipptopp de senaste dagarna och brorsan & Joel inte skulle köra tävlingen i danmark så hoppade vi över det men David och Albin har vart ute och rastat den i alla fall. Jag stannade hemma och vilade lite, passade på att tvätta, diska, dammsuga och sånt roligt oxå.

Pojkarna kom hem lagom till middagen och när vi ätit så satte vi oss faktiskt alla 3 i soffan och myste lite innan grabbarna gick ut och fortsatte med att rengöra altanen. Dom är fortfarande ute och jag funderar starkt på om man kanske skulle skicka iväg dom till affären så vi kan göra en god fruktsallad till kvällen.

Fruktsallad med varm vit chokladsås


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0