Mycket gnäll...

Ja, nu känns det som om det mest är gnäll här i bloggen men jag hade oroväckande ont i halsen i går kväll innan jag la mig och jag hade verkligen hoppats på att kunna sova bort det men tyvärr...

Hur som helst så är jag överlycklig för jag har lyckats sova gott i natt! Eller jag vaknade en gång vid 2 men då bestämde jag mig bara för att jag minsann skulle somna om och efter en halvtimme eller så så gick det! jag vaknade inte innan Albin ropade och då var klockan strax över 6! Eftersom en förkylning har grabbat tag i mig med full kraft så känner jag mig inte det minsta utvilad och pigg utan mest bara sjuk, skit oxå!

Idag är vi lediga och jag hade tänkt hitta på nåt med Albin men jag vet inte om jag orkar... Snörvlar, nyser, fryser och har ont i huvudet. Albin sa i morse när snöt sig att han oxå var förkyld så vi kanske ska stanna inne i alla fall, vi får se hur dagen artar sig.

Jag har i alla fall tömt kameran och måste visa bilderna vi tog nere i hamnen i söndags när vi åt glass från Tre Toppar!


Igår på förmiddagen hade vi smarrigt förmiddagsfika i form av förska jordgubbar, kanske tar vi det idag med, vi har en låda kvar i kylen...




När David kom hem i går så grillade vi grillspett och till det hade jag gjort en tzatziki och ugnsrostade rotfrukter, det var riktigt smarrigt men tyvärr kände jag inte hur gott det smakade så vi får göra om det snart igen!


Kommentarer
Postat av: Cattis

Hoppas att du kryar på dig snart!

2010-04-21 @ 22:56:52
URL: http://cattisvbg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0