Sömnproblem...

Jag som aldrig har haft problem med sömnen förut, fy sjutton va jobbigt det är!
Förstår inte vad det kan bero på, men visst brukar jag vara mer morgonpigg på våren och sommarn annars oxå men nu har det slagit alla rekord!

I går kväll gick jag och la mig precis som vanligt, kollade på tv i sängen och somnade strax efter 22,
precis som vanligt!

Klockan 03.18 vaknade jag och gick och kissa (precis som vanligt...), men efter det var det fullständigt omöjligt att somna om! Jag försökte allt, drack lite vatten, ändra ställning en sisådär 200 gånger, vände på kuddarna och en massa annat men inget funka. En av katterna kom och la sig i vår säng och börjar spinna, David andas med öppen mun och gör små "pip" ljud, jag hör motorvägen (eller kanske tåget) avlägset, en fågel börjar kvittra utanför mitt fönster, Albin mummlar nåt i sömnen och den andra katten kommer och börjar tvätta sig...

Davids klocka ringer 05.10 och då har jag fortfarande inte somnat så jag ber honom att sätta på tven där nere så Albin kan gå ner och sätta sig när han vaknar men då vaknar han såklart inte medan David fortfarande är hemma utan vaknar vid 06.30 och kommer in till mig. Jag har fortfarande inte somnat och ber honom gå ner och kolla lite på barnkanalen för mamma är så trött och behöver sova lite och han gör som jag säjer och jag kanske lyckas slumra till en halvtimme eller så men sen börjar Albin greja nere i köket och då kan jag inte koppla av.

Just nu är jag väl inte så farligt trött men jag gissar att det kommer senare och så är David i Götet och jobbar idag och då är han ALLTID sen hem... Jag har såå svårt att sova mitt på dagen annars kunde jag ju vilat när Albin vilar men jag har försökt så många gånger och jag kan aldrig somna!

Dagens ilandsproblem, jag vet, men jag var tvungen att ventilera mig lite, har ju för sjutton vaknat mitt i natten nu i över en vecka och inte kunnat somna om!

Nu ska jag och Albin gå ut, det har han bestämt!


Kommentarer
Postat av: Frida

Låter inte roligt Charlotte. Men oftast är det någon bakomliggande tanke med det.. Är det något som tynger dig? (behöver inte vara något stort) Är det något du funderar på mycket? Är du stressad? Fundera på lite sådanna saker, det kan ibland vara så enkelt.. Jag håller tummarna att det vänder för dig snart.. Kramar Frida

2010-04-20 @ 10:24:25
Postat av: Malin

Tröttsamt.. Har ni riktigt mörkt i sovrummet? Det är nåt som kan störa mig väldigt mycket, att det blir ljust såååå tidigt och solen är ju stark.



Var i församlingshemmet idag! Mysigt men inte så mycket tid över till frilek för barnen tyckte jag. Men det kanske är olika från gång till gång?



Sov gott!

2010-04-20 @ 17:38:55
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0