Trött!

Ja gudars vad trött jag är nu! David väckte mig i morse när han stack till jobbet och då gick jag upp och käkade frukost. Sen satte jag mig hos Albin i soffan och så kollade vi på Saltkråkan tills det var dax att åka till mormor & morfar. Strax innan 8 lämnade jag av honom där och åkte bort till jobbet. Det var en hel del att göra och vi var bara 2 som på en vanlig söndag så det var spring fram och tillbaka för mig hela tiden, det känns i hälen nu vill jag lova!

Klockan 14 slutade jag och stack bort till mormorn och hämtade Albin som hade haft en jättebra dag och han verkade förstå att mamman var trött idag så vi har bara pysslat idag, klippt massa, pärlat och kollat lite på tv (korta stunder bara...).

Pappan skulle komma hem i rimlig tida idag sa han och då ringde han först vid 3 och sa att dom nästan var klara så han nog skulle vara hemma vid halv 5. Sen ringde han igen och sa att det blev lite senare än vad dom tänkt så han är nog hemma vid 19 och när klockan är 19 kommer det ett litet SMS "Vi lämnar Göteborg nu". Jag förstår inte hur man kan bli en sån tidoptimist! När vi fick reda på att pappan inte skulle hinna hem innan Albin skulle lägga sig så åt vi kvällsmat och gjorde honom i ordning för natten. Albin tittade på mig med huvudet lite på sné och undrade om han inte kunde få somna i vagnen, vi kunde väl gå en runda?

Jag var inte ett dugg sen att haka på det för frisk luft var precis det jag behövde då så nu har vi vart ute på en ganska lång promenad och Albin sover som en stock i vagnen, inlindad i 2 fleecefiltar och ett tjockt täcke! Det gick inte så värst fort med tankte på min häl men åhh vad det var härligt att bara vara ute och lyssna på fåglarna!


Kommentarer
Postat av: lina

jag vet precis hur det är att vara tillsammans med en tidsoptimist ;) I helgen är vi fria, Andreas ska på spa, den gotte grisen. PÅ söndag kl 14 rider Saga och Wille men det är allt, kanske en picnic på öströö om vädret tillåter?

2010-04-05 @ 21:55:47
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Frida

Håller verkligen med ig om att promenader är underbart!

2010-04-06 @ 09:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0