Längesen!

Så blir det när det är jobbehelg och samtidigt en massa planerat, som möten, hämtning av kattunge mm.

Igår jobbade jag oxå hela långa dagen, 10-20 så det hans lixom inte med. Jag kan ju passa på att visa vad mina pojkarn gör medan jag jobbar och det är så dåligt väder att dom är inomhus (det ska ruskigt dåligt väder till för att dom ska gå in).



Idag har jag donat med en himla massa grejer. Vi började morgonen med att åka bort till lantmanna så fort dom öppnat vid 8 och köpa ny kattmat till Pyzen (nåt som David skulle gjort sen i fredags eftermiddag...). Sen var vi ju bara tvugna att gå in en liten sväng till brorsans sötsate lilla kattflicka så hon inte behöver vara ensam hela dagarna. Albin hade dessutom valt ut en ny liten leksaksmus till henne som hon fick och älskade!

Strax innan 9 gav vi oss iväg till lilla Molly som fyllde 1 år i fredags, med en paket. Naturligtvis var såklart mamma Martina och Albins favvo, Lotus med hemma! Vi stannade till strax innan 12 innan vi gav oss av hemåt. Albin somnade i bilen och fick sova en stund medan jag letade upp ett recept och skrev handlingslistan.

Vi fick handlat allt och satte en dubbel sats fralldeg när vi kom hem. Jag skulle igentligen vart hos Tandläkarn idag men dom ringde och sa att han var sjuk så jag fick en ny tid. Jag hade ju sagt till Albin i några dagar att han skulle få vara hos faster Lina undertiden men nu blev det ju inte så och baka var ju inte lika roligt precis så när frallorna var utbakade och låg på jäsning så körde jag upp honom till Lina så han fick leka med henne i alla fall.



Frallorna var jättegoda och jag fick även fixat till den vita chokladkladdkakan som jag bakade i lördags och frös så den var redo för kvällens styrelsemöte. David sitter i styrelsen på dagis och idag var det hans tur att ordna fikat. När han packade ner allt i en bananlåda och åkte bort var han rädd att han skulle åka på att fixa fikat varje möte ;-)

David tog med sig Albin hem när han körde från revisorn och eftersom han själv hade ganska bråttom iväg så åt vi kvällsmat i lugn och ro, såklart med nybakade frallor & varm choklad, för det passade utmärkt i stormen!
När vi var klara gick vi in till brorsan och lill-stumpan, har ni sett nåt ljuvligare?


Nu har vi båda duschat och Albin sover sen en stund tillbaka medan jag passar på att blogga innan David kommer hem igen. I morrn har vi återigen en del planerat...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Herregud så himla gosig katt. Nu kan jag tänka mig att Coffe har bråttom att komma hem på dagarna.

2010-08-24 @ 21:13:03
Postat av: IDA

Gudomligt söt.

Jag va hemma hos mamma och pappa idag och de har fått

hem sina två kattungar

Ååå så mysiga de va.

Kunde inte slita mig ifrån dem

2010-08-24 @ 21:40:26
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Laila

Nu syns det att Coffe är lycklig igen.

2010-08-24 @ 21:53:22
Postat av: Eva

Vilken liten ljuvlig kattflicka han skaffat sig, dom ser ut att njuta av varann båda två.

2010-08-25 @ 08:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0