Lite sen

Mmm, det blev lixom ingen blogg igår, det var händelser hela dagen och det gör mig så glad, att jag fortfarande orkar hålla igång för jag känner ju som sagt av den där hemska foglossningen redan nu.

Först var vi ute redan innan klockan 7 och kollade på när lastbilen från Gustavssons kom med våra takpannor. Mattias & Lars var här och hjälpte David lägga ut dom medan jag och Albin stod och såg på.



Det var ju jättespännande! Så spännande att Albin inte hann varken äta frukost eller kissa på morgonen, han hoppade i arbetsbyxorna och gav sig ut redan strax innan 7. När vi tittat på en timma eller så så fick jag i uppdrag att ordna frukosten så jag gav mig av bort till bageriet, köpte frallor, koka ägg, sätta på kaffe, duka upp massa goa grejer och sen blev det lyx frukost. Direkt efter frukosten gick vi bort till dagis, det har ju vart ett gabska långt uppehåll och jag ville gärna ha lite koll på vad Albin tyckte om detta eftersom jag ska lämna honom i morrn.

Det gick finfint och efter att vi vart där i 2 timmar så gick vi hem och käka middag och Albin fick vilat lite efter det. Rastlösa som vi är så hade vi ju inget planerat på eftermiddagen och pappan skulle bli sen hem så vi körde ut till Öströö för lite lamm-gos, fika, spring och bus.



Vi hann klappa och gosa en bra stund innan vi gick och fika och när vi satt under taket kom det en rejäl regnskur men det var över när vi fikat klart så vi fortsatte busa lite till. Njae, kanske ska förtydliga att jag inte busade så värst mycket utan mest satt still och tittade på Albin...



Efter Öströö åkte vi direkt hem till mamma som hade besök av Eva och en släkting som bor i Italien. Vi stannade där en stund och åkte hem när pappan ringde och sa att han var på väg. Väl hemma dök även Björklund & Magnus upp och dom stannade båda på kvällsmat och te!

Sen var det ju lixom läggdax så någon bloggtid fanns inte alls!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Spanien, annars var det rätt. :-D

2010-08-19 @ 21:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0