Lugnt

Igår hade vi en väldigt lugn dag och det var skönt! Pappan jobbade hela dagen och jag körde bort Albin till mormorn & morfarn på morgonen. Medan han var där så fick jag skurat fönstrena i ateljen men tyvärr har dom blivit missfärgade så jag kommer ändå vara tvungen att måla om dom.

Mormorn ringde när det var dax för förmiddagsfikat och då var jag precis klar så jag kvistade bort och fikade och efter en liten stund fick jag även med mig Albin hem. Han behöver fortfarande vila en stund mitt på dagen (fast det tycker han verkligen inte själv!) men eftersom han tycker att han är stor nog att klara sig utan det så får vi luras lite så jag körde en sväng med bilen och då lyckas han aldrig hålla sig vaken. Mormorn hade maten färdig lagom tills Albin sovit klart så vi åkte dit och fick smarrig middag, fisk!

Sen blev det så fint väder så vi satt kvar ute i trädgården och bara njöt, fikade, pratade och tittade på när Albin busade med morfarn. Pappan kom hem vid 4 och fikade lite han oxå och innan vi åkte hem så tog vi vägen om ICA, så jag skulle slippa släpa på allt själv.

Kvällen i går gick oxå i lugnets tecken. Albin och pappan var ute och spelade innebandy en bra stund och sen var det soffmys för hela slanten. Vi kom i säng ganska tidigt i går och det var skönt! Idag har pappan vart uppe tidigt och redan hunnit gipsa färdigt badrummet därute så förhoppningsvis kommer mattläggarn idag så David kan börja kakla.

Vädret idag verkar inte bli någon höjdare så det blir nog att vi hittar på nåt, såhär sista dagen som vi är lediga tillsammans för i morrn är det jobbe igen.


Kommentarer
Postat av: IDA

Hej tack för hälsningen =D Det värmer.

Nä det har inget med ryggbesvären att göra.

Skall äta medicin i 2 veckor och sen är det förhoppningsvis bra.

Hade varit en önskedröm om rygg besvären försvann också.

Kram

2010-08-05 @ 17:43:44
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0