Mer shopping!

Ja, helt galet!

Idag skulle jag ju igentligen fotat men eftersom vi skulle tagit ute så flyttade vi fram det till en annan dag då det regnade friskt redan i morse. Eftersom vi var uppe vid halv 7 i morse så var vi klara för avfärd redan vid 8 och gav oss av mot det stora gula huset i skogen.

Jag bara måste slå ett slag för min gamla arbetsplats, vart annars hittar man prisvärda ytterkläder till barn som håller barnet varmt & torrt hela vintern (som inte ruinerar en!)?

Så här såg det ut när Albin provade några av sina kläder.


Överdragsbyxor med fastsydda hängslen 99:-
Mysbyxor 2 par, gråa & svarta (perfekta extrabyxor att ha liggande på dagis!) 39:-
Fleecefodrat regnställ 169:-

Det fleecefodrade regnstället har vi haft till Albin varje år (alltså köpt ett nytt på Gekås varje år...) och är lika nöjd varje gång! Denna gången valde han själv det svarta & gula, han är nämligen en brandman när han har det på sig, precis som faster Evelinas kille Fredrik...

Vi ska ha mer ytterkläder till hösten/vintern men först ska vi kolla vad som passar från förra året. Detta kommer vi att ha hängande på dagis, förutom överdragsbyxorna, dom får stanna här hemma!

Albin fick dessutom kalsonger, vantar & fordonen överst på bilden. Jag är annars inte mycket för att köpa leksaker till Albin själv, det han får när han fyller och på jul är mer än nog, men han var ju så duktig både igår och idag.

Efter vår lilla shopping så gick vi till Nimo och fikade!



Albin somnade gott i bilen på vägen hem och sen packade vi upp alla saker, röjde i några köksskåp, lagade middag och sen stack vi till mormorn på fika! Nu ikväll har vi tvättat, organiserat lite (fast det syns då inte när hela huset är överbelamrat med bananlådor...) och käkat kvällsmat. Nu är det bara mys som gäller, älskar att höra på regnet utanför!






Kommentarer
Postat av: IDA

Wow vilken tuffing han blev.

Syns bra ute i höst mörkret sen =)

En duktig kille skall ha lite leksaker =)

Kram

2010-08-11 @ 23:36:49
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja vi har med shoppat en del ytterkläder där. Tyvärr skulle de inte få in fler regnställ i små storlekar, men hade tur och hittade ett till på Lindex rea nyss. Men hoppas på att finna fodrade där nästa ggn. De är ju verkligen toppen, och till bra pris.

2010-08-12 @ 08:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0