Ännu en dag hemma!

Men jag är inte ledsen för det, vi har massor att göra här hemma som inte blev av igår...

Albin hade ingen feber igår men var lite slöare än vanligt och idag har han inte heller någon feber men han har ont i halsen säjer han och då får han vara hemma med mig och lillebror. Vi SKA ställa ut tomtarna idag för det blev inget med det igår. Pappan var tvungen att jobba en sväng så när jag och lillebror skulle till BVC så fick Albin vara med mormorn som precis slutat jobba och sen promenerade dom hem. Jag mötte dom på vägen men då fick jag inte följa med hem till mormorn för han skulle minsann ha henne alldeles för sig själv så jag och lillebror gick hem.

Lillebror var vaken hela vägen hem och sen fortsatte han vara vaken tills pappan & storebrorsan kom hem. Vi gjorde tonfisksallad när lillebror äntligen somnat och sen hade vi soffmys framför brasan med glögg, lussekatter och pepparkakor. Efter myset somnade Albin som en stock och det gjorde även David med lillebror på bröstet, i vanlig ordning...

I helgen hoppas jag hinna med lite bak och julgodispyssel, det har jag längtat efter men jag kan inte sätta igång med det när jag är ensam hemma med båda killarna och dessutom måste jag handla hem massa ingredienser först.

Nu har lillebror änligen somnat om här i soffan så nu ska jag och Albin äta frukost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0