Glöggfika...

Jag och Albin har precis avnjutit en mysig glöggfika med ekologisk blåbärsglögg och pepparkakor!
Det behövde vi efter att ha vart ute och donat en stund och såhär fint blev det.



Efter att jag hämtat honom på dagis så begav vi oss av mot skogen för att hitta lite ris till våra utekrukor. Jag har bett David ett bra tag nu men han har då inte kommit hem med något ris och nu orkade jag inte tjata mer så vi åkte ut i skogen med en stor papperspåse och en sekatör!

Det var lite snårigt, snöigt, halt och vi fick gå en bit för att hitta en lämplig gran men tillslut hittade vi en och Albin hjälpte mig att trimma till den lite. På hemvägen stannade vi till på Öströö fårfarm och köpte lite ekologisk blåbärsglögg, den är fin den!

Väl hemma så fixade vi till våra krukor på trapporna, busade lite med Alice och hämtade posten. Sen blev det för kallt, jag har ju inga termobyxor, mina gick sönder förra vintern och det har ju inte riktigt vart läge att köpa några nya, men så fort bebisen är ute så ska jag skaffa mig ett par!

Pappan får vi nog inte se mycket av idag för han skulle bli sen hem och sen hade han ett styrelsemöte i kväll men vi ska nog kunna roa oss ändå och jag tror inte Albin orkar så länge idag heller för han vaknade ju som sagt väldigt tidigt och hade bara slumrat en liten stund på dagis.

Nu ska vi fortsätta mysa här hemma,
brasan behöver mer ved och sen tror jag vi sätter oss i soffan och spelar nåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0