Ledig!

Äntligen är jag ledig! Nu har jag jobbat torsdag-måndag och behövde verkligen en dag hemma med min lilla älsklingspojk!

Jag fick faktiskt sovmorgon idag, ända till 7.15, vilket var väldans skönt! Fast Albin gick upp tidigt, han var uppe med David och sen satt han faktiskt i soffan och kollade på tv (de ni!) tills jag vaknade!

Direkt när jag kom upp så satte vi igång och bakade lite mer thekakor (fattar inte vart dom tar vägen hela tiden?) och undertiden det jäste så var här tvätt att vika, tvätt att tvätta & golven behövdes dammsugas, men sen fick jag god hjälp med att baka ut thekakorna!


Receptet hittar ni här! Jag passade på att "sätta" en surdeg oxå, får se om vi kan lyckas med detta, ska bli väldigt spännade och på lördag är den färdig så då blir det till baka!

Så här ser den ut just nu...



Kom på att jag glömt visa dom nya sponsorbladen som jag tryckt upp åt brorsan och Joel, riktigt bra blev dom!



Albin tycker det är jätteroligt att vi har massa fåglar utanför fönstret och det tycker faktiskt jag med, så mysigt och vi har verkligen massor med små söta fåglar som äter på maten som Albin och pappan hängt ut.



Sen får jag passa på att lägga in ett par bilder som jag tog, rakt ut geom fönstret faktiskt för nu har jag inte tid att sitta här mer, vi ska laga middag, mexikansk räkgryta med pasta!



Kommentarer
Postat av: Farmor

Det är härligt med vinter. Har varit ute och gått med Bert i 2 timmar. Nu är jag så hungrig att både thekakor och räkgryta hade varit gott.Farmor skickar kram till Albin.goaste ungen i världen.

2010-02-23 @ 14:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0