Sjukstuga...

Njae, det är väl kanske inte så farligt som det låter, men Albin har ganska hög feber, David är duderförkyld och jag själv är mest lite tung i huvudet och tjock i näsan.

Albin vaknade i natt och då gick David upp med honom, han behövde kissa och sa att han var hungrig men somnade om snabbt igen. I morse när han vakna var han inte alls på humör, han sa att han hade ont i huvudet och var hungrig men David tog med honom upp som vanligt och gav honom välling. När jag kom ner såg jag direkt på kinderna och ögonen att han inte var frisk och mycket riktigt så hade han feber, 38,2.

Vi hade lite att pyssla med på morgonen och sen hade vi ju klipptid. Jag ringde Marie (frisören) och berättade hur det låg till och att hon fick bestämma om hon ville klippa honom ändå, han var ju lika pigg som vanligt, men hon avstod och jag förstår henne. Albin fick stanna hos mormor undertiden och sen promenerade vi hem, vilket verkligen inte var det lättaste med snö-is-vatten slasket som låg på vägarna! Albin somnade som en sten och jag lät honom sova så länge han ville eftersom han verkligen inte var lika pigg på eftermiddagen. Han sov i 2½ timme, ute i vagnen och jag vet inte om han kanske kunde sovit ännu längre men då rullade jag in honom och tänkte låta honom fortsätta sova inne, men som sagt han vaknade.

David kom hem och Albin fick en pannkaka och ett glas mjölk, han svepte mjölken och åt upp halva pannkakan men sen orkade han inte mer och vi trugade inte. När han ätit och David fikat lite så åkte jag och handlade så ikväll har vi haft tacos och alla har hjälpt till att laga!

 
Våran prins äter ju ändå inte nåt vidare när det är tacos, han plockar bara i sig grönsaker och det gjorde han även idag, lite i alla fall men sen sa han att han var jättetrött och jag frågade om han ville ha en flaska välling i soffan och det ville han. Sen gick vi upp och la oss. Han hade då 39,4 men ville inte ha alvedon.


Han har sovit från och till nu i 2 timmar, han somnar och vaknar men han är ju kokhet så det är ju inte så konstigt. Jag och David fick övertalat honom för en lite stund sedan att ta lite medicin och han gick motvilligt med på det så nu hoppas jag att han somnar gott. Han har en rälig "krupphost" som bara måste göra ont, hoppas ändå han får sova i natt, vår älsklingsprins!

Jag funderade på det innan när han satt i min famn och var liten och ynklig, tänk om man haft 10 stycken (som i familjerna annorlunda) då skulle man ju inte ha tid att kunna sitta med sitt febriga barn i famnen hela dagen som jag gjort...

Jag har blandat i mer mjöl och vatten i min surdeg så nu är det massor av bubblande, syrlig deg som står och gottar till sig i köket! Så här ser den ut idag!


Jag har även testat ett nytt recept på kalljästa frukostfrallor som står i kylen och jäser. Förhoppningsvis ska som lika dom frallorna på den nedersta bilden i morrn när vi bakat av dom!



Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen krypa ner bredvid min prins och invänta Solsidan!


Kommentarer
Postat av: johanna

SOLSIDAN, min absoluta favorit, sååå himla bra...

2010-02-26 @ 21:59:05
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/
Postat av: Malin

visst e de jobbigt. Har ju rullat igenom hög feber på alla mina tre nu på ett par veckor. Kan säg att det räcker med tre barn för att inte hinna/kunna sitta hela dagen med sitt febriga barn, men jag servar så gott det går. =Minst får mest kram, knäsittande. Tyvärr...



krya på er

2010-02-26 @ 22:11:00
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Marie

Hoppas det snabbt blir bättre och att lillprinsen blir kry så vi kan stämma "träff" igen :0)

Hoppas du trivs med ditt hår.Plattat och fint som det var!;0)

Krya på er och ha en fin helg/Marie

2010-02-27 @ 15:11:32
URL: http://husno15.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0