Rent hus!

Nu är det rent! Vi har vart inne och städat precis hela dagen och nu är jag klar! David kom hem för en stund sen så nu är han och Lars (kollega) ute och snickrar på garaget.

Albin äter kvällsmat och kollar på Lejonkungen (får se hur länge han sitter där...), jag ska hoppa in i duschen, (värsta träningspasset att städa) och sen blir det storhandling.
Jag har bestämt vad jag ska bjuda på på söndag (styrelsemötet), så det måste handlas till det och sen är det hyfsat tomt i kylen med.

Albin har som vanligt hjälpt mig att städa hela långa dagen, men jag passade på att torka golven i några rum medan han vilade middag. I dag på förmiddagen fick han kasta ut lite gamalt bröd till fåglarna och sen satt han i fönstret i säkert en halvtimme och kollade på när fåglarna kom och åt upp det!



Det blir alltså inte mer spännande i denna bloggen idag för det är allt som är gjort idag, lagat middag, planterat om massa blommor (som jag faktiskt tänkte ta kort på men inte gjort än), tvättat 2 maskiner mm såklart, men det är ju inte heller så intressant.

Nu får jag skynda mig, in i duschen!


Kommentarer
Postat av: Laila

Det är tur att det finns några som sparar lite torrt bröd till våra små vänner,småfåglarna!

2010-01-29 @ 19:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0