Går emot mina principer...

Mmmm, det är verkligen inte likt mig! Jag är en av dom som håller hårt på det hon tror på men nu har jag gått emot mig själv lite grann...

Jag har handlat till bebisen. Jag är igentligen helt emot att handla till barnet i magen innan h*n har kommit ut men eftersom jag gjorde det enda lilla undantaget till Albin så har jag nu alltså gjort det igen.

När Albin låg i magen var jag på mitt första Me & I party hos Anna och eftersom jag vart benhård på att inte köpa kläder till bebisen innan så fick det bli en snuttefilt (jag är av det slaget att jag kan inte med att gå på ett party utan att köpa nåt...). Jag köpte en snuttefilt som var vit med sköldisar på och jag kan med all säkerhet säja att det är det bästa jag köpt till honom, någonsin! Han har älskat (och gör fortfarande) sin snutte och jag har oxå älskat denna lilla tygbit (som jag tyckte var hutlöst dyr när jag köpte den för 280:- för 4 år sen!). Nu har Me & I slutat med sina stora (90x90 cm) snuttar och har gått över till en mindre variant men det vill jag ju inte ha! Jag vill ha även en stor och bra snutte till mitt nästa barn.

I deras webshop har dom en sort kvar av denna stora, goa filt så jag har velat fram och tillbaka om jag verkligen ska köpa en sån, den är blå med vita råttor på ena sidan och orange på den andra. David har hela tiden tyckt att det klart vi ska, vi har ju använt Albins båda filtar enormt mycket och han klarar sing inte utan dom!

Så jag har beställt 2 (det är ett måste, så utslitna som Albins är!) och dom kom igår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0