Bilder!

Nu har jag tömt kameran och som vanligt var där en hel del, tänkte att ni kunde få ta del!

Vi får väl börja på den Danska landsbygden, närmare bestämt i Slagelse, där vi tillbringade helgen...



Tobbe syntes vart han än gick i sina lysande röda sockar...

I går var vi inne och köpte en ny pool till trädgården efter att vår andra tjänat ut. Det skulle blivit 4:e sommarn för den och vi kan inte ha en pool med uppblåsbar ring upptill eftersom brorsans lilla Fjant hoppar upp på kanten och river hål (inte med mening såklart) och det då lätt kan rinna ut några tusen liter om det händer på natten...

Vi har nu köpt en med stålställning i stället som visade sig vara nästan 4000 liter och nästan 1 meter i diameter större. Som vanligt när det ska skruvas ihop och läsas bruksanvisningar så ska alla pojkar vara med! Det blev kanoners och både Albin och David var i redan när vi börjar fylla med vatten!



Vi passade på att fira in den nya poolen med lite grillat (kött, spett & ananas), hemgjord tzatziki och kokt färsk potatis i det ljuvliga sommar vädret.

Idag har vi vart och shoppat! Vi begav oss till Älvsered redan vid halv 10 i morse och när vi kom dit var det 50% rea! Det blev en hel det, vi som inte skulle ha nåt... Albin fick en sommar/höst jacka och en Michael Jackson t-shirt, båda från "Name It".
David fick ett linne & en t-shirt från "Blend". Jag köpte 2 par gravidvänliga byxor med högg mudd upptill i svart & grått och en jättefin grå kofta och även den gravid-mage-vänlig. Mycket nöjd med mina inköp idag, allt på REA och Albin fick dessutom sina båda grejer av goaste mormorn!
Kanske kan jag visa med bilder om jag kommer ihåg & får tid!

Efter shoppingen med smarrig lunch i restaurangen så gav vi oss vidare mot moster Laila där det bjöds på fika (Nybakat Laila bröd, kan inte bli bättre!!). Mormorn passade på att hjälpa till med lite hårfärgning medan jag och Albin gick på blåbärsjakt!



Vi hittade massa goa bär! Alla var inte mogna än men om några dagar så är det mängder!

Vi körde inte hemåt innan strax efter 17! I kväll har vi ätit mormors ljuvliga spenat med prinskorv och kokt potatis! Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen snart tänkte jag. I morrn är det jobb, men i charken och det ska bli riktigt skojj! 


Kommentarer
Postat av: Anna

Det är min Tobbe, det!! :)

2010-07-01 @ 09:34:58
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Laila

Jag blev jättefin i håret kan du hälsa mamma.Blåbären såg ju ganska mogna ut.Bassängen ser ju väldigt rejäl ut,den håller nog ett tag.

2010-07-01 @ 12:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0