Lugn dag...

Idag har vi haft det lugnt och skönt, jag och min son! Just nu har jag en liten stund över då Albin är ute med pappan och jag precis har stoppat in en ugnspannkaka i ugnen.

Vi började morgonen med att ta en härlig cykeltur i solen, bort till mormorn såklart och norpa åt oss lite förmiddagsfika i solen. Jag passade på att ta en kik i dom båda kokböckerna som mamman fick i morsdagspresent och det var en riktig fullträff! Så fort baklusten infinner sig så ska här bakas!

När solen försvann cyklade vi vidare till affären och köpte lite potatis & morötter till middagen och sen hem igen och sätta igång med det. Albin passade på att vila lite medan jag skalade och förberedde och lagom till maten var klar kom brorsan och fick sig en liten tallrik.

Efter maten var tanken att vi skulle gå ut i solen, men solen fick vi inte se mycket utav, tyvärr, däremot fick vi tagit en hel del maskrosor (tar dom aldrig slut!?!) och rensat grönsakslandet. Vid fikadax gick jag in och skivade upp jordgubbarna medan Albin gick och hämtade morbror. Vi skulle haft glass till men det var visst någon som ätit upp allt så det fick bli en försmak på midsommarn med jordubbar, grädde & socker!

Jag skulle fotat nu i kväll men eftersom här har regnat lite till och från så får det bli till helgen i stället.

Nu börjar ugnspannkakan bli klar så jag får nog snabba mig att sätta fram kvällsmaten till mina hungriga killar!

I morrn blir det återigen ett besök på bageriet, med kameran förstås!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0