Mycket märkligt väder...

Minst sagt!

Idag har vi vart runt på en hel del grejer men på Albins begäran fick kameran följa med på en sväng...


Som synes har vi vart i stan en sväng idag.

Vi började morgonen (utan sovmorgon) ganska så tidigt med morgongos i sängen och sen frukost innan vi gjorde oss klara för att sticka på ärenden. Första stoppet var i Västra Derome där vi hämtade kläderna från Lingon & blåbär som redan kommit, inte ens en vecka sen vi var på visningen, sånt gillar vi!

Efter lite Lotus-bus ute i solen åkte vi in till stan och fortsatte vår sandaler-till-Albin-jakt. Vi började inne på Din Sko och där hittade vi gensat ett par helt vanliga, svarta sandaler (utan massa spiderman eller andra grejer på!) i storlek 27 och dom satt som en smäck! På vägen till kassa sprang vi på ett par häftiga svarta skor som var nersänkta med 50%, Albin gillade dom jättemycket och mamman kunde lixom inte säja nej, man kan väl inte få för många par skor, eller?

Efter skoshoppingen gick vi bort till Café Ströget och åt lite lunch. Vi tog varsin toast och satt en bra stund på fiket och bara njöt av fint väder och varandras sällskap. Det är helt otroligt var mysigt man kan ha med en 3½ åring ute på stan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord när vi satt där på fiket och han hade inte alls "myror i rumpan" som han brukar ha när man sitter ner en längre stund utan vi hade det urmysigt, jag och min älsklingspojk!



Han har även vart superduktig i affärerna idag, tagit sina varor till kassan och betalat med pengarna från mammas plånbok och inte alls sprungit runt och låtsas inte höra vad jag sa. Jag har sagt "mamma älskar dig" många gånger idag och varje gång så lägger han huvudet på sné, ler tillgjort och säjer "jag älskar dig med mamma" och sen ger han mig en puss på handen (eftersom vi håller hand när vi går på stan...).

Vi hade sånt kanonväder där vi strosa omkring på stan, med blå himmel och massa sol! När vi var inne på Lindex och köpte ett par badbyxor måste det ha hänt nåt skumt där uppe för när vi kommer ut ur butiken så ösregnar det, men solen skiner fortfarande och himmlen är blå. Det var ju därför fortfarande varmt och nåt paraply hade vi inte så vi vandrar vidare ner till Gallerian och kikar runt lite men ger snart upp och går ner till hamnen. Nu tyckte vi båda att det får räcka med affärer så vi tog kameran med oss och gick en sväng. Det regnade lite fortfarande när vi gick där nere och fotade, men när man fotade ut mot havet var det blå himmel men in mot land var den inte alls så blå... (Som man faktiskt kan se på den allra översta bilden där vi stod längst ute på piren och fotade in mot land)

Får väl visa lite vad vi höll på med. Det är ju såklart bara Albin på bilderna med det får ni stå ut med..




Det blev mörkare och mörkare på himmlen och efter en liten vända på fästningen åkte vi hemåt och Albin lyckades såklart somna i bilen. Vi försöker ju hoppa över middagsluren och det går oftast bra men inte om man åker bil, då somnar han alltid och jag har inte kommit på något sätt att hålla honom vaken medan jag kör så han får sova den kvarten det tar att köra hem.



När vi kom hem och hade fikat stack vi bort till ICA och hämtade ut våra PartyLite ljus som kommit och köpte lite köttfärs så vi kunde fixa kvällsmaten eftersom vi bara ätit toast idag. Lagom tills dess att vi kom hem så kom även pappan och då är mamman inte alls lika intressant längre... Albin hjälpte mig att sortera upp ljusen och lukta på dom nya sommardofterna som var riktigt goda! Helt otippat blev Bananblad & Vid Havet några riktiga favvisar!

Pappan skulle bort och hämta mer virke på Gustavssons så jag började med kvällsmaten och Albin skulle ju givetvis ha på sig sina arbetsbyxor och hänga med pappan bort till "brägårrn" (brädgården). Morfarn kom förbi och vi fick säkert pratat bort någon timme i solen medan köttfärssåsen puttrade på spisen. Efter middagen kom min fina vän Camilla förbi och tjötade lite medan pappan tog hand om tvätt, tandborstning & läggning så lagom till jag kom in, efter att ha visat hur fint det blir där ute, så sov lillprinsen.

Nu ska jag hoppa in och ta en lång och varm dusch och sen krypa ner mellan lakanen för i morrn fortsätter vi med lite fler ärenden och sen är det jobb torsdag & fredag igen.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken mysdag ni verkar ha haft idag, du och Albin! <3

2010-06-15 @ 21:32:11
Postat av: Eva

Vilken liten soldyrkare med "snörpemun"

2010-06-15 @ 23:14:37
Postat av: Frida

Mysigt! Mamma och barn kan lika gärna vara bästisar! Underbart!

2010-06-16 @ 16:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0