Ingen bra dag alls...

Just nu i vårt badrum...



Albin älskar att både bada och duscha så idag fick han hoppa i badet efter kvällsmaten som idag bestod av mannagrynsgröt, hela familjens favvo, han har nu snart suttit där en timma och det får han gärna han brukar hojta till när han har tröttnat.

Om vi ska återvända till överskriften då. Som ni kanske förstår har det inte blivit bättre och jag fick idag inse mina begränsningar och faktiskt stanna hemma... Den enda utflykte jag har gjort idag var till och från dagis. Jag vet inte om Albin faktiskt förståd att mamma inte alls mådde bra för han var hur duktig som helst i morse (det brukar han iofs vara) och när jag berättade att han skulle till dagis idag så sa han inte en enda gång att han inte ville dit. Vi tog en mycket långsam promenad bort och direkt när vi kommer in så börjar han glatt prata med en av fröknarna medan jag organiserar lite på hans hylla. Fröken säjer att han får välja om han vill vara ute en stund eller gå in för det var en pojk som frös och hade gått in. Då sa han att han helst ville gå ut och sen skuttade han ut innan jag ens hann blinka, jag fick ropa tillbaka honom för en puss & kram!
Sånna skulle alla lämningar var!

Jag gick hem igen och la mig. Jag lyckades fixa lite middag och sen vilade jag igen och innan det var dax att hämta på dagis så tog jag mig i kragen och tog en varm dusch.

Albin är så duktig så när vi kom hem hämtade han lite pyssel och satte sig bredvid mig i soffan där jag genast la mig i väntan på pappan. Som väl va hade David handlat innan han kom hem och nu har vi som sagt ätit kvällsmat och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig. Trots massa vila idag är jag helt slut redan!

Här kommer bilderna på Albin i husbilen förresten.


Natti


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lyckliga ansikten på både far och son. Krya på dig nu!

2010-03-18 @ 20:04:59
Postat av: Sandra

Va underbart att lämningen gick bra. Så skönt för er båda, hoppas att det fortsätter så.

Krya på dig!

2010-03-18 @ 23:44:57
Postat av: Anna

Vad skönt att det gick bra vid lämningen. Krya nu på dig!

2010-03-19 @ 07:45:07
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0