Sot, nybakat och förseningar...

Ja, idag har det hänt mycket!

Vi började morgonen med lite mys vid tven, sen satte vi igång och förberedde middagen, städning och brödbak. Vi har haft elektrikern här hela dagen, på frukost, fika och så. När degen stod och jäste satte vi på maten och när middagen var uppäten var det dax att baka ut bröden, sammtidigt kom sotarn och gjorde det han skulle och sen fick vi sanera överalllt!

Efter brödbak, middag och sanering kom Björklund hit och vi satte igång med Tvååkers IBK:s matchblad, det tog lite drygt 2½ timme och Albin var jätteduktig under tiden och lekte för det mesta för sig själv. Mitt i allt rinde David och meddelade att han inte skulle hinna hem tills jag skulle åka på träningen så vi fick ringa morfarn!

Då kom jag på att vi inte har bilen hemma så jag fick gå ut i garaget och gräva fram min cykel som var täckt av damm mm... Morfarn kom och jag kom i tid till träningen. Nu sitter jag och väntar på 2 ägg som kokar för fullt, Albin skulle visst ha med sig ett kokt ägg till dagis i morrn då dom ska ha påsk-fest på förmiddagen.

Om det är uppehåll i morrn så får vi väl måla Albin lite så han blir en fin påskgubbe men om det regnar är dte nog ingen idé eftersom vi inte har någon bil och då kommer att bli väldigt blöta...

Nu blir det natten!


Kommentarer
Postat av: Malin

jag har skickat iväg en liten vit påskhare till skolan idag! Hon var så stolt!

2010-04-01 @ 10:35:11
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0